Om objektet

Charmigt och bekvämt
Välkommen till en karakteristisk trea om 90 kvm. Hallen är rymlig med charmiga detaljer som en ljusbrunn och snedtak. Master bedroom rymmer en dubbelsäng samt ett avskilt utrymme för garderober. En WC och ett badrum, båda med dusch som standard gör livet bekvämt. Rymligt allrum med utgång till en balkong om 3 kvm med utsikt mot Munktellbadet.

Kök för den moderna människan
Köket är fullt utrustat med nya vitvaror som stor kyl och frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Våra inredare har tagit fram en grundstandard som ingår när du köper din bostad. Du kan exempelvis välja mellan flera olika kakel, skåpluckor och bänkskivor. Allt för att du ska få ditt drömhem.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din bostad.

Visningar

Nästa visning: 21 januari

Adress
Välkommen in i Peabs bobutik på Carlavägen 19 i Eskilstuna. Här kan du prata med mäklaren i projektet, träffa representant från Peab och titta på inredningsval.
Kommentar
Välkommen på visning!
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Filip Erlandsson, Skandiamäklarna, Gabriel Augustsson, SkandiaMäklarna

Alla bilder

Kontakt

Gabriel Augustsson, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 016-15 78 50

Dokument & länkar

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.