Om objektet

Spännande planlösning med balkar och takfönster
I hallen sätter du fötterna mot klinker och resterande av lägenheten består genomgående av ekparkett. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning in mot kök och vidare in mot en egen matsal. Vid behov finns möjligheten att sätta upp en vägg mot köket och istället skapa ett extra rum. Njut av härliga dagar på din uteplats om 12 kvm. Två sovrum, förråd och badrum med nya vitvaror ryms också på plan 1. Men det bästa hittar du på plan 2.

Plan 2 - ditt egna utrymme
Här har du en alldeles avskild övervåning med eget badrum med badkar, walk-in-closet med små förvaringsplatser och i sovrummet finns det utrymme för en dubbelsäng. Snedtaket pryds av en takbjälke och med takfönster som ljusinsläpp har du ett intagande vackert sovrum.

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala.

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din bostad.

Visningar

Nästa visning: 21 januari

Adress
Välkommen in i Peabs bobutik på Carlavägen 19 i Eskilstuna. Här kan du prata med mäklaren i projektet, träffa representant från Peab och titta på inredningsval.
Kommentar
Välkommen på visning!
När
11:00-12:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Filip Erlandsson, Skandiamäklarna, Gabriel Augustsson, SkandiaMäklarna

Alla bilder

Kontakt

Gabriel Augustsson, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 016-15 78 50

Dokument & länkar

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.