Om objektet

Karaktärsfull lägenhet med utsikt över vattnet
Bo bekvämt på 116 kvm! Denna fyra erbjuder ett hem med spännande planlösningar, generös takhöjd och vackra detaljer. Från hallen når du vardagsrummet som ligger separat i bostadens ena del. Rymligt, ljust och med gott om plats för soffgrupp, bord och matsalsplats, härifrån har du också utsikt mot Eskilstunaån.

Kök med separat skafferi
Köket är utrustat med moderna vitvaror och med ett skafferi om 2 kvm i direkt anslutning finns all plats du behöver för tillbehör och godsaker. På entréplan ryms även ett badrum, wc/dusch och två sovrum, varav ett är lägenhetens största med egen klädkammare. På övre plan hittar du ett underbart rum med vindstypiska attribut med takfönster, synlig takbjälk och för att sätta lite extra guldkant - en walk-in-closet!

Bo på en ö omgiven av kultur
Oavsett vilket väderstreck du vänder dig åt andas Kanonhusholmen in stadens rika historia. På gångavstånd når du Munktellstaden, Radermachersmedjorna, Eskilstuna stadsmuseum och stadens äldsta park, Rothoffsparken. Pulsen i city når du på bara några minuter, likaså Eskilstunas nya badhus och Munktellarenan som erbjuder ett flertal fritidsaktiviteter.

Ingen budgivning
När du köper en bostadsrätt i Brf Kanonhusholmen betalar du ett fast pris. Du slipper alltså budgivning och vet precis vilket pris du kommer att betala

Kontakta SkandiaMäklarna för att boka din lägenhet.

Alla bilder

Kontakt

Gabriel Augustsson, SkandiaMäklarna

Mäklare

Telefon: 016-15 78 50

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.