Om projektet

Barnfamiljens dröm - radhus med närhet till både stad och natur

I hörnet Liljevalchsgatan/Västergatan uppför vi nu 7 friköpta radhus.

Radhus av modell Vänern - bo uppe, umgås nere, 121 kvm
På de 121 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum.

Med närhet till centrum och bra kommunikationer
Området omkring våra bostäder i Ängsviolen är familjevänligt, men med puls. Här bor du bara 1 km från Södertälje centrum samtidigt som du har skog och strövområden inpå knuten. Torekällberget ligger bara en kort promenad bort. Här finns också ett stort utbud av närservice så som restauranger, livsmedelsaffärer, butiker, biograf, apotek och sjukvård m.m. Det finns även ett flertal förskolor, grundskolor och gymnasier i området.

Hur går försäljningen till?
På säljpremiären kan du som vill köpa ett av våra radhus i Ängsviolen göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Säljpremiär hösten/vintern 2018. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Nahren Younan Linerstad, Fastighetsbyrån

Telefon: 0720-69 00 69

Lotta Savås, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 35

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.