Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Exempel hustyp Vänern

Södertälje, VästergårdÄngsviolen - friköpta radhus

Försäljning pågår
Tillträde:Preliminärt sommar/höst 2020Bostäder:7Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Rad-/Kedje-/ParhusRum:5-5Boyta:121-121 kvmPris:4 655 000-4 795 000 kr

Barnfamiljens dröm - radhus med närhet till både stad och natur

Sommarkampanj! 300 000 kr i rabatt fram till midsommar. Friköpta radhus i lugna kvarter.

300 000 kr i rabatt fram till midsommar!


Fram till midsommar sänker vi priset med 300 000 kr för dig som köper ett radhus i Ängsviolen. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Läs mer om erbjudandet under dokument och länkar. Alla radhus och priser hittar du under "Bostäder och priser" nedan.

Nya hem i lugna kvarter med gångavstånd till centrum. Friköpta radhus med tomter i söderläge och gott om plats för hela familjen. Vi bygger sju friköpta radhus i familjevänliga kvarter med allt du behöver runt knuten, nu har vi släppt de fem första till försäljning.

Radhus av modell Vänern - bo uppe, umgås nere, 121 kvm, 3-4 sovrum


På de 121 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum.

Med närhet till centrum och bra kommunikationer


Området omkring våra bostäder i Ängsviolen är familjevänligt, men med puls. Här bor du bara 1 km från Södertälje centrum samtidigt som du har skog och strövområden inpå knuten. Torekällberget ligger bara en kort promenad bort. Här finns också ett stort utbud av närservice så som restauranger, livsmedelsaffärer, butiker, biograf, apotek och sjukvård m.m. Det finns även ett flertal förskolor, grundskolor och gymnasier i området.

Välkommen till Ängsviolen!