Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Radhus Vänerns inspirationsbild

Västergård, Södertälje6 - Liljevalchsgatan 29 B

Till salu
Upplåtelseform:ÄganderättByggnadstyp:Par-/radhus och VillaRum:5Boarea:121 kvmTomtyta:215 kvmPris:4 795 000 kr

Barnfamiljens dröm - radhus med närhet till både stad och natur

Friköpta radhus med tomter i söderläge och gott om plats för hela familjen, gångavstånd till Södertälje centrum.

Nya hem i lugna kvarter med gångavstånd till centrum. Friköpta radhus med tomter i söderläge och gott om plats för hela familjen. Vi bygger sju friköpta radhus i familjevänliga kvarter med allt du behöver runt knuten, nu har vi släppt de fem första till försäljning.

Radhus av modell Vänern - bo uppe, umgås nere, 121 kvm, 3-4 sovrum


På de 121 kvadratmetrarna ryms tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum. Lägg till en rejäl tvättstuga, klädkammare och ett allrum och du har alla tänkbara bekvämligheter för barnfamiljen. Den öppna planlösningen på entréplanet gör Vänern till ett hem dit man gärna bjuder hem sina vänner. I grundutförande ligger de tre sovrummen på övervåningen tillsammans med ett stort badrum, en klädkammare och ett allrum. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum.

Med närhet till centrum och bra kommunikationer


Området omkring våra bostäder i Ängsviolen är familjevänligt, men med puls. Här bor du bara 1 km från Södertälje centrum samtidigt som du har skog och strövområden inpå knuten. Torekällberget ligger bara en kort promenad bort. Här finns också ett stort utbud av närservice så som restauranger, livsmedelsaffärer, butiker, biograf, apotek och sjukvård m.m. Det finns även ett flertal förskolor, grundskolor och gymnasier i området.

Välkommen till Ängsviolen!

Kontaktpersoner
Jenny Magnefelt

Jenny MagnefeltFastighetsbyrån Södertälje072-018 32 79Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?