Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Fina naturområden

Sigtuna, MärstaBergtallen

Kommande
Säljstart:Prel. vintern 2020/2021Tillträde:Ej fastställtBostäder:26Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4

Nya hem bland lugna villakvarter och tallskog i Märsta

I Bergtallen bor du nytt och bekvämt i grönskande omgivningar och med bekvämt avstånd till allt som underlättar vardagen.

Intill villabebyggelse och ett lummigt skogsparti gör vi plats för Bergtallen. Ett mindre bostadshus med 26 lägenheter men med nyproduktionens alla fördelar. Här bor du nytt och modernt med grönområden precis utanför dörren och på bekvämt avstånd till Märsta centrum med butiker, service och goda kommunikationer till både Stockholm och Arlanda.

Bostäderna
Lägenheterna i Bergtallen blir ljusa och luftiga med öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum. Fina materialval och gott om förvaring, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Alla lägenheter får balkong och där de flesta vetter mot ett soligt västerläge.

Natur och fritid
I Märsta finns det gott om fina natur- och rekreationsområden och här är det lätt att aktivera sig. Här hittar du bland annat Rävsta naturreservat som är en riktig oas för dig som gillar skog och mark. Här finns både motionsspår, badplats och ridanläggning.

Midgårdsvallen är kommunens största idrottsfält med allt från sporthall till fotbolls- och friidrottsarena. Här ligger även Midgårdsbadet med flera badbassänger och en relaxavdelning. För den golfintresserade finns tre golfbanor i kommunen.

Service och kommunikationer
I Märsta centrum finns det mesta du kan tänkas behöva för att underlätta din vardag. Här hittar du mataffärer, butiker, restauranger, caféer, apotek och vårdcentral.

Från Märsta station tar du dig smidigt vidare med pendeltåget till både Arlanda och Stockholm city.

Välkommen hem till Bergtallen i Märsta!

Hur går försäljningen till?
Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

På säljpremiären kan du som vill köpa en bostad i Bergtallen göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?