Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Illustrationsbild fasad (med reservation för ändringar)

Ekilla, Sigtuna1102 - Solbrinken 11

Till salu
Tillträde:Nov 2022 - Jan 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 5Rum:2Boarea:64 kvmPris:2 050 000 krAvgift:3 819 kr

Rymlig tvåa med 17 kvm balkong!

Generös tvåa med gott om utrymme och stora sällskapsytor.

Boka en personlig visning
Har du frågor eller vill boka ett personligt möte är du varmt välkommen att kontakta Malin Nilsson, 076-765 30 30, malin.nilsson@svenskfast.se

Småskaligt boende med grönt läge
Intill villabebyggelse och ett lummigt skogsparti i Ekilla gör vi plats för Bergtallen. Ett mindre bostadshus med 26 lägenheter men med nyproduktionens alla fördelar. Här bor du nytt och modernt med grönområden precis utanför dörren och på bekvämt avstånd till Märsta centrum med butiker, service och goda kommunikationer till både Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Välplanerade hem och sköna utemiljöer
Lägenheterna i Bergtallen blir ljusa och luftiga med öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum. Fina materialval och gott om förvaring, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Många av lägenheter får rymlig hörnbalkong eller uteplats och där flera av dem vetter mot ett soligt läge.

Natur och fritid
I Märsta finns det gott om fina natur- och rekreationsområden och här är det lätt att aktivera sig. Här hittar du bland annat Rävsta naturreservat som är en riktig oas för dig som gillar skog och mark. Här finns både motionsspår, badplats och ridanläggning.

Midgårdsvallen är kommunens största idrottsfält med allt från sporthall till fotbolls- och friidrottsarena. Här ligger även Midgårdsbadet med flera badbassänger och en relaxavdelning. För den golfintresserade finns tre golfbanor i kommunen.

Service och kommunikationer
I Märsta centrum finns det mesta du kan tänkas behöva för att underlätta din vardag. Här hittar du mataffärer, butiker, restauranger, caféer, apotek och vårdcentral.

Från Märsta station tar du dig smidigt vidare med pendeltåget till både Uppsala, Arlanda och Stockholm city.

Välkommen hem till Bergtallen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet