Om projektet

Brf Allélunden - nya bostadsrätter i Sollentuna Centrum

Brf Allélunden - nya bostadsrätter i Sollentuna Centrum

Brf Allélunden består av totalt 75 bekväma bostadsrätter i populära Sollentuna Centrum. Här kan du få ett nytt och modernt hem där det fortfarande luktar härligt nytt och oanvänt, som ligger nära service, nöjen och fritidsliv. Välkommen till din nya bostad i Sollentuna.

Lägenheterna i Brf Allélunden, som ligger i samma hus som Brf Allégården, har en modern design med ljusa, välplanerade lägenheter som kommer i olika storlekar, från yteffektiva 1:or på 44 kvm till bekväma 4:or på 97 kvm.

Lägenheterna är välplanerade och samtliga bostäder har antingen balkong eller uteplats där du kan njuta av sköna helgfrukostar eller mysiga sommarkvällar. Oavsett lägenhetens storlek är det helkaklade badrum och det är genomgående ekparkettgolv i resten av bostaden. I huset finns garage och källarförråd, den mysiga innergården är en härlig plats för de vuxna att umgås och för barnen att leka.

Brf Allélunden ligger otroligt centralt. Sollentuna Centrum ligger 750 meter bort och här hittar du stora mängder shopping och restauranger. Söker du lite variation, kan du istället ta dig bort till Stinsens köpcentrum som ligger på andra sidan allén.

För dig som uppskattar friluftsliv har du Järvafältet och Edsviken 15 minuter bort, utmärkta platser för springrundor, cykelturer och badstunder. Det finns också gott om golfbanor i området som du kan besöka på helger eller efter jobbet.

Goda kommunikationer är naturligtvis viktigt, och här finns gott om bussar samt pendeltåget som tar dig in till city på 17 minuter.

Välkommen till bekväma och miljöanpassade lägenheter i Brf Allélunden.

Alla bilder

Kontakt