Om projektet

Första drömboendet, men även det perfekta boendet för familjer

Brf Ängsviolen består av hus i mjuka färger av puts och har en skyddad innergård utan biltrafik med generösa gräsytor. Husen är dessutom certifierade miljöbyggnader, vilket är bra för både din hälsa och ekonomi. Här planerar vi 91 bostadsrätter om 1-3 rum och kök. Samtliga lägenheter får balkong eller uteplats. Alla lägenheter har minst ett sovrum som blickar in mot gården och vill man ha en inglasad balkong går det att välja till.

Brf Ängsviolen erbjuder ett tryggt och bekvämt boende med det du behöver runt knuten. På fritiden kan du ägna dig åt Södertäljes rika föreningsliv och barnen leker fritt på lekplatsen eller fritidsgården. Du har dessutom Torekällberget bara några minuter bort.

Med närhet till centrum och bra kommunikationer
Området kring Brf Ängsviolen är familjevänligt, men med puls. Här bor du bara 1 km från Södertälje centrum samtidigt som du har skog och strövområden inpå knuten. Det finns även ett stort utbud av närservice så som restauranger, livsmedelsaffärer, butiker, biograf, apotek och sjukvård mm. Det finns ett flertal förskolor, grundskolior och gymnasier i området. Du har alltid lätt att ta dig hem, åker du kommunalt kan du ta bussen som stannar precis utanför entrén. Väljer du bil kan du parkera den i carporten utanför huset. Det finns p-plats att hyra till samtliga ägenheter.

Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan. Säljpremiären är planerad till hösten 2017.

Hur går försäljningen till?
Vid säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Ängsviolen göra en bokningsanmälan via ett formulär på vår hemsida. Formuläret är öppet under en begränsad tid och när det stängts sammanställer vi en turordningslista utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Därefter kontaktar mäklaren alla som gjort en bokningsanmälan enligt denna turordning. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i bokningsanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Peter Sabelström, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 65

Andra intressanta projekt