Om projektet

Första drömboendet, men även det perfekta boendet för familjer

Brf Ängsviolen består av hus i mjuka färger av puts och har en skyddad innergård utan biltrafik med generösa gräsytor. Här planerar vi 96 bostadsrätter om 1-3 rum och kök. Samtliga lägenheter får inglasad balkong, fransk balkong eller uteplats. Flertalet lägenheter har sovrum som blickar in mot den härliga innergården.

Brf Ängsviolen erbjuder ett tryggt och bekvämt boende med det du behöver runt knuten. På fritiden kan du ägna dig åt Södertäljes rika föreningsliv och barnen leker fritt på lekplatsen eller fritidsgården. Du har dessutom Torekällberget bara några minuter bort.

Med närhet till centrum och bra kommunikationer
Området kring Brf Ängsviolen är familjevänligt, men med puls. Här bor du bara 1 km från Södertälje centrum samtidigt som du har skog och strövområden inpå knuten. Det finns även ett stort utbud av närservice så som restauranger, livsmedelsaffärer, butiker, biograf, apotek och sjukvård mm. Det finns ett flertal förskolor, grundskolor och gymnasier i området. Du har alltid lätt att ta dig hem, åker du kommunalt kan du ta bussen som stannar precis utanför entrén. Väljer du bil kan du parkera den i carporten utanför huset. Det finns p-plats att hyra till samtliga lägenheter.

Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

Hur går försäljningen till?

På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Ängsviolen göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Peter Sabelström, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 65

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.