Om objektet

Första drömboendet, men även det perfekta boendet för familjer

I första etappen har vi försäljning av lägenheterna i trapphus A, B och C.

Brf Ängsviolen består av hus i mjuka färger av puts och har en skyddad innergård utan biltrafik och med fina gräsytor. Här planerar vi 96 bostadsrätter om 1-3 rum och kök. Samtliga lägenheter får antingen balkong, fransk balkong eller uteplats. Flertalet lägenheter har sovrum som blickar in mot den härliga innergården. Det finns även p-plats att hyra till samtliga lägenheter.

Brf Ängsviolen erbjuder ett tryggt och bekvämt boende med det du behöver runt knuten. På fritiden kan du ägna dig åt Södertäljes rika föreningsliv och barnen leker fritt på lekplatsen eller fritidsgården. Du har dessutom Torekällberget bara några minuter bort.

Med närhet till centrum och bra kommunikationer

Området kring Brf Ängsviolen är familjevänligt, men med puls. Här bor du bara 1 km från Södertälje centrum samtidigt som du har skog och strövområden inpå knuten. Det finns även ett stort utbud av närservice så som restauranger, livsmedelsaffärer, butiker, biograf, apotek och sjukvård mm. Det finns ett flertal förskolor, grundskolor och gymnasier i området. Du har alltid lätt att ta dig hem, åker du kommunalt kan du ta bussen som stannar precis utanför entrén. Väljer du bil kan du parkera den i carporten utanför huset. Det finns p-plats att hyra till samtliga lägenheter.

Välkommen till Brf Ängsviolen!

Alla bilder

Kontakt

Jarmila Wiséen, Länsförsäkringar

Kontaktperson

Telefon: 070 - 672 43 00

Anna Risberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 55

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.