Om objektet

Nya hem nära natur och tunnelbana!

Brf Bjursätra ligger intill platsen för det gamla torpet Bjursätra, i stadsdelen Rågsved. Det är en välkomnande och lummig stadsdel som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda.

Välplanerade hem, innergård och garage i huset
Lägenheterna är välplanerade med ljusa rum och hög standard på badrum samt kök. Välj mellan välplanerade 1:or på 30 kvm till rymliga 4:or på 85 kvm - perfekt för dig med barn i familjen. Alla lägenheter har luftig balkong eller uteplats och utanför dörren finns en mysig gemensam innergård med lekplats, gräsmatta och växter. Garage i huset och lägenhetsförråd på vinden till varje lägenhet. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje en kort promenad från huset.

Friluftsliv och naturen runt hörnet
Friluftsliv och natur finns på bekvämt avstånd, vare sig du promenerar, cyklar eller tar bilen. På sjön Magelungen kan du bland annat njuta av fina skridskoturer eller kajakturer. Dessutom finns ett rikt föreningsliv i området.

Välkommen till Brf Bjursätra!

Se planlösningar, priser och lägenhetsväljare längre ner på sidan. Kontakta gärna mäklaren för mer information och privatvisning.

Alla bilder

Kontakt

Malin Gustafsson, Nytt Hem

Mäklare

Telefon: 08-441 57 05

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.