Om objektet

Brf Bjursätra

Det finns få saker som känns bättre än första gången du stänger en dörr om dig och vet att det här är ditt alldeles egna hem. Vare sig du precis lämnat föräldrahemmet, har en radda andrahandskontrakt bakom dig eller flyttar ihop med den där speciella personen som du vill dela livet med - så är en ny och fräsch lägenhet en av höjdpunkterna i livet.

Brf Bjursätra ligger intill platsen för det gamla torpet Bjursätra, i stadsdelen Rågsved. Det är en välkomnande och lummig stadsdel som erbjuder det mesta du kan behöva i form av service, skolor och fritidsaktiviteter. Här händer det mycket, oavsett om du föredrar shopping och stadsliv, skog och natur eller en kombination av båda.

I Brf Bjursätra finns något för de flesta smaker. Här kan du välja mellan välplanerade 1:or på 30 kvm till rymliga 4:or på 85 kvm - perfekt för dig med barn i familjen. Alla lägenheter har luftig balkong eller uteplats och utanför dörren finns en mysig gemensam innergård med lekplats, gräsmatta och växter. Garage i huset och lägenhetsförråd på vinden till varje lägenhet.
Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje en kort promenad från huset.

Välkommen till Brf Bjursätra!

Visningar

Nästa visning: 5 mars

Adress
Sköllerstagatan 58 i Peabs visningsbod.
Kommentar
Öppen visning - Välkommen!
När
18:15-19:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Malin Gustafsson, Nytt Hem

Alla bilder

Kontakt

Malin Gustafsson, Nytt Hem

Mäklare

Telefon: 08-441 57 05

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.