Om objektet

Brf Brovaktaren i Åkersberga

Brf Brovaktaren ligger vid kanalen vid infarten till Åkersberga och är ett levande, inspirerande och nytt område i Åkersberga. Här finns lägenheter i olika storlekar och något för dig som letar efter ditt första boende, vill flytta ihop med din partner, skaffa ett extra rum för den växande familjen eller ha något mer lättskött efter att ha sålt villan.

Lägenheterna är ljusa och funktionella med genomtänkta planlösningar och det finns flera lägenhetstyper, från den välplanerade ettan till rymliga fyror med egen takterrass. Lägenhetsstorlekarna löper mellan 39-99 kvm.

Alla lägenheter har uteplats eller balkong och här kan du njuta av solen med en kopp kaffe, ta ett glas vin i vänners sällskap, njuta av en spännande bok eller plantera kryddor och örter som gör sig fint i din matlagning. Lägenheterna är naturligtvis också utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin och även tekniken är fixad med Telias TrippelPlay med bredband, bredbandstelefoni och digital-TV.

Brf Brovaktaren är nu slutsålt! Lediga bostäder finns i tredje och sista etappen Brf Slussporten, granne till Brf Brovaktaren. Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Alla bilder

Kontakt

Fredrik Hellström, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 08-540 666 00

Joakim Torkelsson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 073-354 00 09