Visningslägenhet

Solna, RåsundaBrf Derbyt

Försäljning pågår
Tillträde:Preliminärt kvartal 4, 2019Bostäder:157Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:28-102 kvmPris:3 180 000-8 610 000 kr

Välkommen till Nya Råsunda!

På platsen där gamla Råsundastadion en gång stod planerar vi för nya hem. Här bor du på klassisk mark med en stolt historia och en ljus framtid!

Utöver cirka 700 nya bostäder kommer området även mixas med nya och gamla kontorslokaler.

Välplanerade hem i olika storlekar
Först ut av de fyra etapperna i Nya Råsunda är Brf Derbyt, 157 moderna lägenheter i varierande storlekar om 1-4 rum och kök. Här finns något för det flesta oavsett vilken livssituation du befinner dig i, välj mellan en smart planerad etta till en rymlig fyra för hela familjen. Alla lägenheter får balkong eller uteplats. Mellan husen blir det innergårdar och ett torgstråk.

Nya Råsunda - platsen som har nära till allt
Solna Centrum, tvärbanan och tunnelbanan ligger strax utanför dörren.
Till Stockholm city är det mindre än 10 minuter och en station bort med tvärbanan ligger nya nationalarenan, Friends Arena och shoppingcentret Mall of Scandinavia med butiker, restauranger och biograf.

Se priser, lägenhetsväljare, solstudie och visningar längre ner på sidan. Kontakta gärna mäklaren för privatvisning.

Välkommen till Nya Råsunda och Brf Derbyt!

Pendelpoodar
"Hur skulle det kännas att bo här?" är en fråga som många ställer sig inför ett bostadsköp. Vi skapat en tjänst som ger ett annorlunda svar på frågan. På Pendelpoddar.se kan pendlare matcha sin resa med podcasts av samma längd för att uppleva svaret. Prova du med!