Om projektet

Nya hem i Solberga!

I området blandas en skön mix av nyare och äldre bostäder i grönskande omgivningar. I Brf Diamantbacken hittar du 118 lägenheter, varav flertalet är
1:or och 2:or, perfekt för dig som letar efter ett mindre boende! Men också ett antal 3:och 4:or som lämpar sig för familjen eller för dig som vill ha lite extra utrymme. Garage i huset och tillgång till poolbil.

Naturen är alltid nära och i området finns bland annat Solbergaskogen med sin 2 kilometerlånga kulturstig, ett perfekt utflyktsmål för hela familjen. Långsjön bjuder på härliga bad under varma sommardagar och skridskoåkning vintertid.

Buss i området som tar dig vidare till både Älvsjö pendeltågsstaion och Telefonplan med tunnelbanans röda linje. Gym, mataffär och service hittar du på promenadavstånd i Västberga.

Välkommen till Brf Diamantbacken!

Preliminär säljstart våren 2018. Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

Hur går försäljningen till?
På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Diamantbacken göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Alla bilder

Anmäl intresse

Kontakt

Emma Afrim, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08- 623 69 22

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.