Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visionsbild (med reservation för ändringar)

Stockholm, Solberga, ÄlvsjöBrf Diamantbacken

Kommande
Säljstart:Ej fastställtTillträde:Ej fastställtBostäder:118Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:21-107 kvm

Grönskande läge 30 min från city

Brf Diamantbacken erbjuder nya bostadsrättslägenheter för dig som vill bo nära naturen men ändå ha ett bekvämt avstånd till citys puls.

Strax söder om Stockholm ligger Solberga, ett bostadsområde som präglas av en skön mix av både äldre och nyare bostäder. Här bor du med naturen runt knuten samtidigt som du har citys utbud av butiker, nöjen och restauranger endast 30 min bort.

Öppna planlösningar och bilpool
I Brf Diamantbacken gör vi plats för 118 bostadsrättslägenheter. Flertalet av lägenheterna är mindre och yteffektiva 1:or och 2:or, ett perfekt val för dig som letar ditt första boende eller vill ha något mindre. Det finns även några 3:or och 4:or som lämpar sig för familjen eller för dig som vill ha lite extra utrymme. Planlösningarna är öppna och de flesta lägenheter får balkong eller uteplats. Garage i huset och tillgång till bilpool.

Grönska runt knuten
Naturen är alltid nära och i området finns bland annat Solbergaskogen med sin 2 kilometerlånga kulturstig, ett trevligt utflyktsmål för hela familjen.Lite längre bort ligger Älvsjöskogen med elljusspår, perfekt för löpturen eller långpromenader. Långsjön bjuder på härliga bad under varma sommardagar och skridskoåkning vintertid.

Kommunikationer och service
Vid Klacktorget i Solberga finns gym och en mindre närbutik. För ett större utbud finn mataffär, apotek, SATS gym och vårdcentral i Älvsjö centrum.
Buss i området som tar dig vidare till både Älvsjö pendeltågsstation och Telefonplan med tunnelbanans röda linje.

Välkommen till Brf Diamantbacken!

Anmäl ditt intresse redan nu, turordningen vid säljpremiären baseras på datumet för din intresseanmälan.

Hur går försäljningen till?
På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Diamantbacken göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Kontaktpersoner

Daniel DetterfeltPeabKontakta mig via e-post

Dokument & Länkar

Rundvandring lägenhet

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt