Kvarnholmen, Nacka2-1001 - Kvarnholmsvägen 104 C

Till salu
Tillträde:Prel. från sommaren 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:66 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:4 925 000 krAvgift:4 493 krIngår i avgiften:Värme

Nästa visning:

Välkommen att besöka oss i bobutiken på Kvarnholmen!

Läs mer

Mycket välplanerad bostad med balkong

Hörnlägenhet med härlig balkong från kök där du kan njuta av morgon och förmiddagssolen. Två trivsamma sovrum varav de större med skjutdörrsgarderob. Rymligt badrum.

Välkommen till bobutiken!
Drop in i bobutiken på tisdagar kl. 16-17 hela våren, välkommen att prata om dina bostadsdrömmar med oss!

Lägenheter med skärgård runt knuten
I svängen där Kvarnholmsvägen möter den nya Thunströms väg och Vertikalstråket planerar vi nu för sjönära bostadsrätter i två huskroppar. Precis som grannen, den gamla disponentvillan, kommer dessa hus att vara belägna på ett upphöjt läge i landskapet, vilket kommer att ge många av bostäderna en spektakulär vy mot skärgården och Svindersviken. Läget intill närcentrum, skolor och kommunikationer gör vardagen här enkel.

Här kan du välja mellan lägenheter med balkong, fr. balkong, uteplats eller terrass - den största hela 56 kvm. Planlösningarna blir varierande och i bottenplan bygger vi etagelägenheter med townhousekänsla och uteplats. Högst upp i det norra huset planerar vi för ett härligt penthouse om ca 140 kvm med snedtak och dubbla terrasser. Med fönster i alla väderstreck kommer utsikten här att bli någonting alldeles extra. Det lite större huset ligger i vinkel mot söder och Svindersviken och här finns en helt privat innergård mot naturen.

Önskar du snabbare tillträde? Se också våra lägenheter i inflyttningsklara Solhatten och Makaronen med inflyttning under 2024.

Utforska Kvarnholmen i 3D - Välj din nya utsikt
Nu kan du själv ta en promenad på framtidens Kvarnholmen. Gå in i lägenheterna i Brf Disponenten, se utsikten från alla balkonger och terrasser och hitta ditt drömläge. Här finns också bostadsväljare och solstudie så att du kan välja din favorit bland bostäderna som är till salu. Du som använder PC kan klicka CTRL+ALT+SHIFT+M för att flyga fritt med hjälp av tangentbordet. Klicka här eller under fliken "försäljningsmaterial". Självklart kan vi även visa dig detta vid en visning i vår bobutik på Kvarnholmen.

Hem med skärgårdskänsla
Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola, förskola och Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på 15 min och du kan också ta SL-båten från öns norra kaj till Nybroplan. Med bil eller buss via Svinderviksbron är du i centrala Nacka på bara ett par minuter.

En plats med historia
Kvarnholmen var i stort sett obebyggd fram till slutet av 1700-talet, då välbärgade stockholmare lät uppföra sommarvillor på ön. Det var inte förrän i slutet av 1800-talet som delar av ön togs i anspråk för industri- och bostadsbebyggelse. Under 1900-talet köpte KF upp området och kvarnbebyggelsen för att producera skorpor, pasta och mjöl. Här byggdes också de allra första funkishusen och Sveriges första radhusområde - en nyhet som uppmärksammades av arkitekter världen över. Flera av de byggnader som uppfördes på Kvarnholmen under denna tid finns kvar och har klassificerats med ett högt kulturhistoriskt värde, däribland den gamla disponentvillan.

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet
Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i Brf Disponenten. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller här.

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Miljömärkt el
 • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
 • Svanenmärkta material både inne och ute
 • Giftfria golv utan farliga kemikalier
 • Snålspolande blandare och wc
 • Individuell mätning av hushållsel, kall- och varmvatten

I din förening:

 • Miljörum för källsortering
 • Solceller
 • FTX-ventilation, till- och frånluftssystem med värmeåtervinning som ger både ett bra inomhusklimat och bra energieffektivitet
 • Regnvattnet tas om hand på den egna gården i stället för att spolas ut i avloppet
 • Cykelverkstad för eget bruk så att du lätt kan hålla din cykel i trim
 • Laddplatser för elbil i de gemensamma garagen
 • P-plats för poolbilar i samfällighetsföreningen
 • Perenna fjärilsrabatter
 • Fågelholkar
 • Insektshotell
 • Förenkla vardagen med gästlägenhet och lokal för t.ex styrelsemöten eller kalas
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte