Kvarnholmen, Nacka1-1303 - Kvarnholmsvägen 99

Till salu
Tillträde:Prel. från sommaren 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 8Rum:3Boarea:78 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:5 995 000 krAvgift:5 077 krIngår i avgiften:Värme

Trea med stor balkong och fritt läge!

Trivsam trea med stor balkong med fritt läge. Öppen planlösning, dubbla badrum samt två sovrum mot gård.

Försäljning pågår - gör en intresseanmälan så blir du kontaktad inom kort.

Lägenheter med skärgård runt knuten


I svängen där Kvarnholmsvägen möter den nya Thunströms väg och Vertikalstråket planerar vi nu för 91 nya bostadsrätter i två huskroppar. Precis som grannen, den gamla disponentvillan, kommer dessa hus att vara belägna på ett upphöjt läge i landskapet, vilket kommer att ge många av bostäderna en spektakulär vy mot skärgården och Svindersviken. Läget intill närcentrum, skolor och kommunikationer gör vardagen här enkel.

I Brf Disponenten kan du välja mellan 2-5 rok, alla med balkong, fr. balkong, uteplats eller terrass - den största hela 59 kvm. Planlösningarna blir varierande och i bottenplan bygger vi etagelägenheter med townhousekänsla och uteplats. Högst upp i det norra huset planerar vi för ett härligt penthouse om ca 140 kvm med snedtak och dubbla terrasser. Med fönster i alla väderstreck kommer utsikten här att bli någonting alldeles extra. Det lite större huset ligger i vinkel mot söder och Svindersviken och här finns en helt privat innergård mot naturen, utan access utifrån.

Utforska Kvarnholmen i 3D - Välj din nya utsikt


Ta en promenad på framtidens Kvarnholmen. Du kan gå in i lägenheterna i Brf Disponenten, se utsikten från alla balkonger och terrasser och hitta ditt drömläge. Här finns också bostadsväljare och solstudie så att du kan välja din favorit bland bostäderna som är till salu. Länken hittar du här eller under fliken "försäljningsmaterial".

Psst! Du kan också boka en digital visning av våra bostäder i verktyget med mäklaren.

Hem med skärgårdskänsla


Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola, förskola och Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta SL-båten från öns norra kaj till Nybroplan.

EN PLATS MED HISTORIA


Kvarnholmen var i stort sett obebyggd fram till slutet av 1700-talet, då välbärgade stockholmare lät uppföra sommarvillor på ön. Det var inte förrän i slutet av 1800-talet som delar av ön togs i anspråk för industri- och bostadsbebyggelse. Under 1900-talet köpte KF upp området och kvarnbebyggelsen för att producera skorpor, pasta och mjöl. Här byggdes också de allra första funkishusen och Sveriges första radhusområde - en nyhet som uppmärksammades av arkitekter världen över. Flera av de byggnader som uppfördes på Kvarnholmen under denna tid finns kvar och har klassificerats med ett högt kulturhistoriskt värde, däribland den gamla disponentvillan.

Hur går försäljningen till?


Försäljning pågår - gör en intresseanmälan så blir du kontaktad inom kort. När vi släpper nya etapper i Brf Disponenten kan du som vill köpa en lägenhet i den nya etappen göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras då på det datum som vi tog emot din intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Kvarnholmen!

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Miljömärkt el
 • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
 • Svanenmärkta material både inne och ute
 • Giftfria golv utan farliga kemikalier
 • Snålspolande blandare och wc
 • Individuell mätning av hushållsel, kall- och varmvatten

I din förening:

 • Miljörum för källsortering
 • Solceller
 • FTX-ventilation, till- och frånluftssystem med värmeåtervinning som ger både ett bra inomhusklimat och bra energieffektivitet
 • Regnvattnet tas om hand på den egna gården i stället för att spolas ut i avloppet
 • Cykelverkstad för eget bruk så att du lätt kan hålla din cykel i trim
 • Laddplatser för elbil i de gemensamma garagen
 • P-plats för poolbilar i samfällighetsföreningen
 • Perenna fjärilsrabatter
 • Fågelholkar
 • Insektshotell
 • Förenkla vardagen med gästlägenhet och lokal för t.ex styrelsemöten eller kalas
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte