Om objektet

Nya hem i grönskande omgivningar

Försäljning pågår - kontakta mäklaren för att boka en lägenhet! Gör en intresseanmälan för att få löpande information om projektet.

Med centralt läge i Åkersberga, men ändå bland skogsdungar och grönska, bygger vi 75 st ljusa och moderna bostadsrätter. Storlekarna varierar mellan 1-4 rok om 35-81 kvm. I vår första etapp säljer vi 39 lägenheter i hus ett. Alla lägenheter får en rymlig uteplats eller balkong med soligt läge.

Åkersberga centrum med all tänkbar service finns på gångavstånd, liksom skolor, förskolor och vårdcentral. Österåker är en av länets mest uppskattade skärgårdskommuner, och här har du alltid nära till friluftsliv, oavsett om du är intresserad av golf, hästsport eller båtliv.

Brf Fiolen och Åkersberga ligger ca tre och en halv mil nordost om Stockholm och du tar du dig enkelt in till centrala Stockholm, oavsett om du åker bil eller kollektivt. E18 ligger bara tio minuter bort och du tar dig med ca 15 minuters promenad eller en kortare bussresa till Åkersberga station där både Roslagsbanan och flertalet busslinjer avgår. Närmaste busshållplats ligger på några minuters gångavstånd från Brf Fiolen.

Välkommen till Brf Fiolen!

Alla bilder

Kontakt

Joakim Torkelsson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 073-354 00 09

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.