Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Inspirationsbild (med reservation för ändringar)

Järfälla, BarkarbystadenBrf Gripen

Inflyttningsklart
Bostäder:102Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:32-80 kvm

Nya hem i Barkarbystaden

Med optimalt läge i den nya stadsdelen erbjuder vi nu moderna och kvadratsmarta lägenheter i Brf Gripen.

Barkarbystaden - en möjlighet till något nytt i en levande och naturnära stadsmiljö för människor med krav på både sin boendemiljö och känslan av livskvalitet. I Brf Gripen bygger vi 102 nya bostadsrätter i storlekarna 1-4 rok om 32-80 kvm. Lägenheterna blir ljusa med smarta planlösningar och vissa bostäder har dessutom extra takhöjd med möjlighet till loft.

Med optimalt läge i den nya stadsdelen erbjuder vi nu moderna, kvadratsmarta lägenheter i Brf Gripen. Här bor du nytt och bekvämt nära en mängd butiker och service som underlättar i vardagen. För dig som gillar shopping har du gångavstånd till en mängd butiker i Barkarby handelsplats, så som Stockholm Quality Outlet och IKEA.

I Barkarbystaden har du goda kommunikationer till och från stan i och med närheten till E18 och med pendeltåget från Barkarby Station tar du dig till Stockholms Central på under 20 minuter. Nu inleds också bygget av den nya T-banan, vilket ytterligare förstärker stadsdelens goda läge. För dig som uppskattar natur och friluftsliv är Barkarbystaden perfekt. Precis runt knuten ligger Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Idealiskt för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader.

Välkommen till Barkarbystaden och Brf Gripen!

Kontakta Cathrin Folkesson tfn. 08-441 57 07 eller på cathrin.folkesson@nytthem.se för mer information om våra bostäder.