Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Barkarbystaden, JärfällaE-1203 - Gripengatan 22

Såld
Tillträde:Start preliminärt vinter 2018Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 5Rum:4Boyta:80 kvmHiss:JaAvgift:4 867 kr

4:a med balkong i söderläge och två våtutrymmen

Nya kvadratsmarta hem, alla får balkong eller uteplats och förråd. Inflyttningen har redan startat, välkommen till vår visningslägenhet!

Barkarbystaden - en möjlighet till något nytt i en levande och naturnära stadsmiljö för människor med krav på både sin boendemiljö och känslan av livskvalitet. I Brf Gripen bygger vi 102 nya bostadsrätter i storlekarna 1-4 rok om 32-80 kvm. Lägenheterna blir ljusa med smarta planlösningar och vissa bostäder har dessutom extra takhöjd med möjlighet till loft.

Med optimalt läge i den nya stadsdelen erbjuder vi nu moderna, kvadratsmarta lägenheter i Brf Gripen. Här bor du nytt och bekvämt nära en mängd butiker och service som underlättar i vardagen. För dig som gillar shopping har du gångavstånd till en mängd butiker i Barkarby handelsplats, så som Stockholm Quality Outlet och IKEA.

I Barkarbystaden har du goda kommunikationer till och från stan i och med närheten till E18 och med pendeltåget från Barkarby Station tar du dig till Stockholms Central på under 20 minuter. Om några år kommer även T-banan, vilket ytterligare förstärker stadsdelens goda läge. För dig som uppskattar natur och friluftsliv är Barkarbystaden perfekt. Precis runt knuten ligger Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Idealiskt för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader.