Om objektet

Nya hem i Barkarbystaden

Välkommen på julmarknad i Barkarbystaden och invigning av vår visningslägenhet! 15 dec kl. 11-14 på Gripengatan 26. Vi bjuder på fika och det finns julpyssel för alla barn!

Försäljning pågår - nedan visas ett urval av våra bostäder, kontakta mäklaren för mer information och personlig visning.

Barkarbystaden - en möjlighet till något nytt i en levande och naturnära stadsmiljö för människor med krav på både sin boendemiljö och känslan av livskvalitet. I Brf Gripen bygger vi 102 nya bostadsrätter i storlekarna 1-4 rok om 32-80 kvm. Lägenheterna blir ljusa med smarta planlösningar och vissa bostäder har dessutom extra takhöjd med möjlighet till loft.

Se lediga bostäder och lägenhetsväljare längre ner på sidan. Vi visar ett urval av lägenheter. Kontakta gärna mäklaren för privatvisning och mer information.

Med optimalt läge i den nya stadsdelen erbjuder vi nu moderna, kvadratsmarta lägenheter i Brf Gripen. Här bor du nytt och bekvämt nära en mängd butiker och service som underlättar i vardagen. För dig som gillar shopping har du gångavstånd till en mängd butiker i Barkarby handelsplats, så som Stockholm Quality Outlet och IKEA.

I Barkarbystaden har du goda kommunikationer till och från stan i och med närheten till E18 och med pendeltåget från Barkarby Station tar du dig till Stockholms Central på under 20 minuter. Nu inleds också bygget av den nya T-banan, vilket ytterligare förstärker stadsdelens goda läge. För dig som uppskattar natur och friluftsliv är Barkarbystaden perfekt. Precis runt knuten ligger Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Idealiskt för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader.

Välkommen till Barkarbystaden och Brf Gripen!

Visningar

Nästa visning: 15 december

Adress
Gripengatan 26, vån 2. Välkommen på invigning av visningslägenheten, vi bjuder på fika och julpyssel för barnen!
Kommentar
Vi inviger visningslägenheten!
När
11:00-14:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Cathrin Folkesson, Nytt Hem

Alla bilder

Kontakt

Cathrin Folkesson, Nytt Hem

Mäklare

Telefon: 08-441 57 07

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.