Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Stockholm, Hässelby VillastadBrf Grönmyntan

Kommande
Säljstart:Prel. kvartal 1 2021Tillträde:Prel. kvartal 4 2023Bostäder:90Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5

Nya hem i Hässelby Villastad

Nu planerar vi för nya hem i Hässelby Villastad. 90 bostadsrätter, 1-5 rok, i fina omgivningar med servicenära läge. Anmäl intresse!

Nu planerar vi för nya hem i Hässelby Villastad. I fina omgivningar intill den äldre villabebyggelsen uppför vi nu ca 90 nya bostadsrätter om 1-5 rok fördelade på tre huskroppar som ramar in den gemensamma gården. Alla bostäder planeras med vardagens funktion och bekvämlighet i fokus, hiss finns i huset och här finns också många härliga balkonger och uteplatser.

Runt hörnet från våra nya bostäder ligger Åkermyntans centrum med både mataffärer, handelsträdgård, vårdcentral och apotek.

Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad med mer information när vi närmar oss säljpremiären.

Hur går försäljningen till?


Gör en intresseanmälan redan nu för bättre möjligheter vid säljpremiären. När det blir dags för säljpremiär kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Grönmyntan göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Brf Grönmyntan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?