Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Hässelby Villastad, StockholmB-1002 - Drivbänksvägen 13B

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:3Boarea:69 kvmUteplats:JaHiss:JaPris:2 795 000 krAvgift:4 152 kr

Välplanerad lägenhet om 69 kvm med härlig uteplats

Perfekt lägenhet för den lilla familjen med egen uteplats, möjlighet till tex hemmakontor eller walk-in closet.

Säljpremiär 11 april!


Nu är det dags att släppa de första lägenheterna i Brf Grönmyntan till försäljning - välj det/de mötesalternativ som passar dig bäst vid säljpremiären. Din köpanmälan gör du online här på vår hemsida 11-14 april.

Möte hos mäklaren
Datum: Söndag 11 april
Plats: SkandiaMäklarnas kontor på Härnösandsgatan 2 i Vällingby
Tid: Möten med mäklaren eller kundansvarig på Peab Bostad endast efter tidsbokning, kl. 11.00-14.00. Boka din tid via: Micaela Rebel, tel. 0766-40 50 02, micaela.rebel@skandiamaklarna.se
OBS! Max 2 personer/sällskap

Om du bara vill hämta informationsmaterial är du välkommen förbi, vi finns redo utanför SkandiaMäklarnas kontor kl. 11.00-14.00.

Tomtvisning
Om du vill se platsen för ditt nya hem är du också välkommen förbi tomten på Drivbänksvägen, vi finns på plats kl. 11.00-14.00. , Klicka här för karta.

Digitalt möte
Du kan självklart också träffa oss via videomöte eller telefonmöte, kontakta mäklaren för tidsbokning.

Priser i etapp 1, från:
1 rok - 1 495 000 kr
2 rok - 2 275 000 kr
3 rok - 2 795 000 kr
4 rok - 3 775 000 kr

Planlösningar och priser finns under fliken "bostäder" och under fliken "försäljningsmaterial" finns mer utförlig information om köpprocessen.

Anmäl ditt intresse för att säkra din köplats till säljpremiären.

Nya hem i hässelby Villastad


Nu planerar vi för nya bostadsrätter i Hässelby Villastad! Brf Grönmyntan kommer att byggas precis bakom Åkermyntans Centrum i anslutning till de gamla villakvarteren. I de tre husen hittar du allt från ettor från 30 kvadratmeter upp till femmor på drygt 100. Ett av husen är lite högre än de andra. Här uppifrån har du vacker utsikt över hela området - och ett lysande läge för kvällssol.

Alla lägenheter har öppna planlösningar och egen uteplats eller balkong, en del har till och med två. Innergården är trevlig med gröna ytor för odling och umgänge.

Oavsett om du vill ha en lugn och trygg plats för dig och din familj eller om du letar efter din första lägenhet så hittar du vad du söker här. Platsen är också idealisk för dig som flyttat från villan och vill ha ett smidigt boende med närhet till service och natur.

Runt hörnet från våra nya bostäder ligger Åkermyntan centrum med både mataffärer, handelsträdgård, vårdcentral och apotek.

Hur går försäljningen till?


Gör en intresseanmälan redan nu för bättre möjligheter vid säljpremiären. När det blir dags för säljpremiär kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Grönmyntan göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Brf Grönmyntan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet