Illustrationsbild (med reservation för ändringar)

Hässelby Villastad, StockholmB-1102 - Drivbänksvägen 13B

Såld
Tillträde:Från november 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 3Rum:3Boarea:69 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 673 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Nästa visning:

Välkommen att besöka vår visningslägenhet! Visningen sker i en 3:a om 69 kvm. Anmälan krävs antingen via hemsidan eller till Micaela 076-640 50 02. För att se en specifik lägenhet kontakta mig gärna för att boka privatvisning.

Läs mer

Kvadratsmart 3:a om 69 kvm med rymlig balkong

Fantastisk hörnlägenhet om 69 kvm med balkong mot innergården. Välkommen hem!

Försäljning pågår - gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort. Boka gärna ett besök i visningsboden på bygget och se hur ditt nya hem växer fram.

Inflyttningen startar i de första trapphusen hösten 2023 och därefter pågå successivt under vintern och våren. Om du är intresserad av en tidig inflyttning, kika gärna lite extra på våra lägenheter i trapphus E och F.

Priser från:
1 rok - 1 495 000 kr
2 rok - 2 275 000 kr
3 rok - 2 795 000 kr
4 rok - 3 775 000 kr
5 rok - 4 995 000 kr

Nya hem i Hässelby Villastad


Brf Grönmyntan byggs precis bakom Åkermyntan centrum i anslutning till villakvarteren. I de tre husen hittar du allt från ettor från 30 kvadratmeter upp till femmor på drygt 100. Ett av husen är lite högre än de andra. Här uppifrån har du vacker utsikt över hela området - och ett lysande läge för kvällssol.

Alla lägenheter har egen uteplats eller balkong, en del har till och med två. Här kan du hitta en alldeles underbar kvällssol. Innergården är ombonad och trevlig med gröna ytor för odling och umgänge.

Oavsett om du letar efter första egna bostaden, ett hem för dig och din familj eller funderar på att byta villan mot en modern bostadsrätt kan du hitta det du söker i Brf Grönmyntan. För barnen är området runt Brf Grönmyntan helt perfekt. Det är lugnt och skönt och du har både skolor och förskolor i närområdet. Du bor dessutom granne med Plantagen och Åkermyntan Centrum med både mataffärer, handelsträdgård, vårdcentral och apotek. Allt du behöver för en smidig vardag.

Om du är sugen på ännu mer shopping tar du bussen till klassiska Vällingby Centrum. Här hittar du över hundra butiker och ett mer omfattande serviceutbud. Här kan du dessutom gå på bio och spela bowling.

Gott om aktiviteter


Närheten till både badplatser och bryggor gör att det är lätt att ta familjen och sticka iväg på en liten utflykt när andan faller på. Söker du lugnet i skogen så har du Grimsta naturreservat och Riddersvik en kort cykeltur bort. Här finns också mycket för dig som gillar ett aktivt liv, allt från golf- och båtklubbar, till fotbollsplan och hockeyrink.

Buss och T-bana


I direkt anslutning till Brf Grönmyntan finns bra bussförbindelser in till Stockholm och till T-banan i Hässelby Gård. Det är knappt tre kilometer och du är där på tio minuter med cykel. Med bussen tar du dig också smidigt till pendeltågen i Barkarby och Spånga.

Välkommen till Brf Grönmyntan!

Det ska vara lätt att leva hållbart

I ditt hem:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Miljömärkt el
 • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
 • Giftfria golv, utan kemikalier
 • Snålspolande blandare och wc
 • FTX-ventilation, till- och frånluftssystem med värmeåtervinning som ger både ett bra inomhusklimat och bra energieffektivitet

I din förening:

 • Laddplatser för elbil
 • Insektshotell på gården
 • Återvinningsrum för enkel återvinning av material och avfall
 • Odlingslådor på gården
 • Sedumtak på cykelförrådet
 • Fastigheten byggs delvis med Ecobetong
 • Cykelverkstad för eget bruk så att du kan hålla din cykel i trim
 • Svanenmärkt fastighet
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte