Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Hässelby Villastad, StockholmB-1303 - Drivbänksvägen 13B

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 3Rum:3Boarea:74 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:2 945 000 krAvgift:4 362 kr

Genomgående 3:a om 74 kvm med stor balkong

Rymlig och välplanerad lägenhet med fönsterpartier i två olika väderstreck.

Försäljning pågår - gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort. Boka gärna ett besök i visningsboden på platsen för ditt nya hem.

Inflyttningen är planerad att starta i de första trapphusen i hösten 2023 och därefter pågå successivt under vintern och våren. Om du är intresserad av en tidig inflyttning, kika gärna lite extra på våra lägenheter i trapphus E och F.

Priser från:
1 rok - 1 495 000 kr
2 rok - 2 275 000 kr
3 rok - 2 795 000 kr
4 rok - 3 775 000 kr
5 rok - 4 995 000 kr

Nya hem i Hässelby Villastad


Nu planerar vi för nya bostadsrätter i Hässelby Villastad! Brf Grönmyntan kommer att byggas precis bakom Åkermyntan centrum i anslutning till villakvarteren. I de tre husen hittar du allt från ettor från 30 kvadratmeter upp till femmor på drygt 100. Ett av husen är lite högre än de andra. Här uppifrån har du vacker utsikt över hela området - och ett lysande läge för kvällssol.

Alla lägenheter har egen uteplats eller balkong, en del har till och med två. Här kan du hitta en alldeles underbar kvällssol. Innergården är ombonad och trevlig med gröna ytor för odling och umgänge.

Oavsett om du letar efter första egna bostaden, ett hem för dig och din familj eller funderar på att byta villan mot en modern bostadsrätt kan du hitta det du söker i Brf Grönmyntan. För barnen är området runt Brf Grönmyntan helt perfekt. Det är lugnt och skönt och du har både skolor och förskolor i närområdet. Du bor dessutom granne med Plantagen och Åkermyntan Centrum med både mataffärer, handelsträdgård, vårdcentral och apotek. Allt du behöver för en smidig vardag.

Om du är sugen på ännu mer shopping tar du bussen till klassiska Vällingby Centrum. Här hittar du över hundra butiker och ett mer omfattande serviceutbud. Här kan du dessutom gå på bio och spela bowling.

Gott om aktiviteter


Närheten till både badplatser och bryggor gör att det är lätt att ta familjen och sticka iväg på en liten utflykt när andan faller på. Söker du lugnet i skogen så har du Grimsta naturreservat och Riddersvik en kort cykeltur bort. Här finns också mycket för dig som gillar ett aktivt liv, allt från golf- och båtklubbar, till fotbollsplan och hockeyrink.

Buss och T-bana


I direkt anslutning till Brf Grönmyntan finns bra bussförbindelser in till Stockholm och till T-banan i Hässelby Gård. Det är knappt tre kilometer och du är där på tio minuter med cykel. Med bussen tar du dig också smidigt till pendeltågen i Barkarby och Spånga.

Välkommen till Brf Grönmyntan!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet