Om objektet

Vackert läge på höjd!

Perfekt för dig som studerar eller för dig som ska köpa din första lägenhet! Brf Herresätet består av 63 stycken bostadsrätter om 1 rok och 2 rok fördelat på ytor om 33 och 43 kvm. Lägenheterna är ljusa, moderna och smart planerade - mycket yteffektiva. Huset är placerat på en höjd så många av lägenheterna erbjuder härliga vyer över landskapet. 62 av 63 lägenheter har egen balkong. Utmärkta kommunikationer med T-banans gröna linje runt knuten.

På promenadavstånd finns ett välutvecklat affärscentrum som erbjuder flertalet butiker och affärer, ICA, systembolag, apotek etc. En bit bort finns dessutom Vällingby centrum som erbjuder ytterligare service och mängder med butiker, restauranger etc.

Naturen känns aldrig långt bort, längs med Mälarens stränder finns vackra promenadstigar, flera småbåtshamnar samt badplatser. Små och stora parker finns insprängda här och var och i nordäväst milsvida skogar. För den som är sportintresserad erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter bland annat i form av bollplaner, golfbanor, ridstall och konstfrusen isbana.

För frågor maila till sara.edin@peab.se

Alla bilder

Kontakt

Josephine Kärrberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 51

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.