Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visningslägenhet

Sigtuna, MärstaBrf Kungsängsliljan, Märsta Port

Inflyttningsklart
Tillträde:InflyttningsklartBostäder:82Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-3Boyta:43-73 kvmPris:1 425 000-1 725 000 krAvgift:2 419-4 106 kr

Inflyttningsklara bostadsrätter i Märsta

Inflyttningsklara lägenheter om 1-2 rok. Priser från 1 425 000kr.

Bli del av något nytt


Lägenheterna i Brf Kungsängsliljan blir en del av ett nytt område i Märsta. Kungsängsliljan består av 82 bostadsrättslägenheter fördelade i två huskroppar med 1-3 rum och kök i varje. Alla lägenheter har vindsförråd, balkong eller uteplats och på gården finns en gemensam tvättstuga.

Nära till natur och bad


Hör bor du med närhet till naturen och fina områden för bad och rekreation. Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola är riktiga oaser för den som gillar skog och mark. Varma sommardagar har du cykelavstånd till Mälarens vatten och ett stenkast från huset ligger SATS träningscenter.

Goda kommunikationer


Förutom närheten till naturen har du ett bekvämt avstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort. Här finns mataffär, restauranger och service samt buss och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar du dig smidigt vidare till Stockholm central, Uppsala eller Arlanda.

Välkommen till ditt nya hem i Brf Kungsängsliljan!

Kontaktpersoner
Lina Gustavsson

Lina GustavssonMäklarhuset070-520 54 09Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt