Om projektet

Inflyttningsklara lägenheter om 1-3 rok!

Välkommen till ditt nya hem i Brf Kungsängsliljan!

I Brf Kungsängsliljan bor du nytt nära naturen och Mälarens vatten. Bussar i området till Märsta centrum och pendeltåget.

Bli del av något nytt
Lägenheterna i Brf Kungsängsliljan blir en del av ett nytt område i Märsta. Kungsängsliljan består av 82 bostadsrättslägenheter fördelade i två huskroppar med 1-3 rum och kök i varje. Alla lägenheter har vindsförråd, balkong eller uteplats och på gården finns en gemensam tvättstuga.

Nära till natur och bad
Hör bor du med närhet till naturen och fina områden för bad och rekreation. Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola är riktiga oaser för den som gillar skog och mark. Varma sommardagar har du cykelavstånd till Mälarens vatten och ett stenkast från huset ligger SATS träningscenter.

Goda kommunikationer
Förutom närheten till naturen har du ett bekvämt avstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort. Här finns mataffär, restauranger och service samt buss och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar du dig smidigt vidare till Stockholm central, Uppsala eller Arlanda.

Alla bilder

Dela det här på:

Andra intressanta projekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.