Visningslägenhet 1 rok

Märsta, SigtunaA3-1001 - Valsta gårdsväg 8

Såld
Tillträde:Flexibelt tillträdeUpplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 7Rum:3Boarea:73 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:4 106 kr

Rymlig trea med dubbla uteplatser

Välkommen till en välplanerad trea med kök och vardagsrum i öppen planlösning om ca 30 kvm, dubbla uteplatser och gott om förvaring.

Bli del av något nytt
Lägenheterna i Brf Kungsängsliljan är en del av ett nytt område i Märsta. Kungsängsliljan består av 82 bostadsrättslägenheter fördelade i två huskroppar med 1-3 rum och kök i varje. Alla lägenheter har vindsförråd, balkong eller uteplats och på gården finns en gemensam tvättstuga.

Nära till natur och bad
Här bor du med närhet till naturen och fina områden för bad och rekreation. Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola är riktiga oaser för den som gillar skog och mark. Varma sommardagar har du cykelavstånd till Mälarens vatten och ett stenkast från huset ligger SATS träningscenter.

Goda kommunikationer
Förutom närheten till naturen har du ett bekvämt avstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort. Här finns mataffär, restauranger och service samt buss och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar du dig smidigt vidare till Stockholm central, Uppsala eller Arlanda.

Välkommen till ditt nya hem i Brf Kungsängsliljan!

Kontaktpersoner
Lina Gustavsson

Lina GustavssonMäklarhuset070-520 54 09Kontakta mig via e-post

Hur vill du inreda ditt nya hem?