Om objektet

Säljpremiär 31 mars!

Välkommen på säljpremiär söndagen den 31 mars kl. 12-13.30, vi ses på Valsta gårdsväg 8 i Märsta. På säljpremiären visar vi alla tio lägenheter och du kan göra din köpanmälan direkt på plats.

Hur går försäljningen till?
På säljpremiären kan du som vill köpa en bostad i Kungsängsliljan göra en köpanmälan. Turordningslista baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att göra en köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn. Köpanmälan är öppen mellan 31 mars kl. 12.00 till 1 april kl. 12.00 och kan göras direkt på plats vid säljpremiären eller via den länk som läggs ut här på sidan.

Bli del av något nytt
Lägenheterna i Brf Kungsängsliljan blir en del av ett nytt område i Märsta. Kungsängsliljan består av 82 bostadsrättslägenheter fördelade i två huskroppar med 1-3 rum och kök i varje. Alla lägenheter har vindsförråd, balkong eller uteplats och på gården finns en gemensam tvättstuga.

Nära till natur och bad
Hör bor du med närhet till naturen och fina områden för bad och rekreation. Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola är riktiga oaser för den som gillar skog och mark. Varma sommardagar har du cykelavstånd till Mälarens vatten och ett stenkast från huset ligger SATS träningscenter.

Goda kommunikationer
Förutom närheten till naturen har du ett bekvämt avstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort. Här finns mataffär, restauranger och service samt buss och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar du dig smidigt vidare till Stockholm central, Uppsala eller Arlanda.

Välkommen till ditt nya hem i Brf Kungsängsliljan!

Visningar

Nästa visning: 31 mars

Adress
Visningslägenheten i Brf Kungsängsliljan, Valsta Gårdsväg 8 i Märsta
Kommentar
Säljpremiär!
När
12:00-13:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Lina Gustavsson, Mäklarhuset

Alla bilder

Kontakt

Lina Gustavsson, Mäklarhuset

Mäklare

Telefon: 070-520 54 09

Anna Risberg, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08-623 68 55

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.