Visionsbild fasad (med reservation för ändringar)

Märsta, SigtunaA3-1504 - Valsta gårdsväg 8

Såld
Tillträde:Flexibelt tillträdeUpplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:6 / 7Rum:2Boarea:55 kvmHiss:JaGemensamma utrymmen:Det finns förråd.Avgift:3 094 kr

Tvåor för två i Märsta

Optimalt planerad tvåa om 55 kvm med öppna sällskapsytor, bra förvaring och rymligt sovrum.

Bli del av något nytt
Lägenheterna i Brf Kungsängsliljan är en del av ett nytt område i Märsta. Kungsängsliljan består av 82 bostadsrättslägenheter fördelade i två huskroppar med 1-3 rum och kök i varje. Alla lägenheter har vindsförråd, balkong eller uteplats och på gården finns en gemensam tvättstuga.

Nära till natur och bad
Här bor du med närhet till naturen och fina områden för bad och rekreation. Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola är riktiga oaser för den som gillar skog och mark. Varma sommardagar har du cykelavstånd till Mälarens vatten och ett stenkast från huset ligger SATS träningscenter.

Goda kommunikationer
Förutom närheten till naturen har du ett bekvämt avstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort. Här finns mataffär, restauranger och service samt buss och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar du dig smidigt vidare till Stockholm central, Uppsala eller Arlanda.

Välkommen till ditt nya hem i Brf Kungsängsliljan!