Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visionsbild (med reservation för ändringar)

Barkarbystaden, JärfällaH-1001 - Herculesgatan 8

Till salu
Tillträde:Preliminärt kvartal 4, 2019Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 5Rum:2Boyta:57 kvmHiss:JaPris:3 040 000 krAvgift:3 468 kr

Nya hem i populära Barkarbystaden

Nya hem i naturnära stadsmiljö! Garage finns i huset och samtliga lägenheter får balkong eller uteplats samt källarförråd. Boka ditt nya drömhem idag!

Försäljning pågår - nedan visas ett urval av våra bostäder, kontakta mäklaren för mer information eller för att boka en lägenhet!

Barkarbystaden - en möjlighet till något nytt i en levande och naturnära stadsmiljö för människor med krav på både sin boendemiljö och känslan av livskvalitet.

Brf Lansen består av 82 ljusa och moderna hem. Välj mellan allt från välplanerade ettor till rymliga fyror för hela familjen. Alla våra lägenheter får balkong eller uteplats och dessutom finns garage i huset. Brf Lansen ligger delvis i samma huskropp som grannföreningen, Brf Gripen och mellan de två föreningarna finns en gemensam innergård.
Se lediga bostäder och lägenhetsväljare längre ner på sidan. Vi visar ett urval av lägenheter. Kontakta gärna mäklaren för privatvisning och mer information.

Med optimalt läge i den nya stadsdelen erbjuder vi moderna och kvadratsmarta lägenheter. Här bor du nytt och bekvämt nära en mängd butiker och service som underlättar i vardagen. För dig som gillar shopping har du gångavstånd till en mängd butiker i Barkarby handelsplats, så som Stockholm Quality Outlet och IKEA.

I Barkarbystaden har du goda kommunikationer till och från stan i och med närheten till E18 och med pendeltåget från Barkarby Station tar du dig till Stockholms Central på under 20 minuter. Om några år kommer även T-banan, vilket ytterligare förstärker stadsdelens goda läge. För dig som uppskattar natur och friluftsliv är Barkarbystaden perfekt. Precis runt knuten ligger Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden, med både åkrar, ängar, sjöar och skog. Idealiskt för morgonens joggingtur, helgens picknick eller sköna promenader.

Välkommen till Barkarbystaden och Brf Lansen!