Kvarnholmen, NackaB-1001 - Tre Kronors väg 54

Till salu
Tillträde:Från juni 2024Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2Boarea:52 kvmHiss:JaUteplats:JaPris:3 395 000 krAvgift:4 464 krIngår i avgiften:Värme, Varmvatten, Kallvatten

Stor uteplats mot mysig gård

Ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stor uteplats om 18 kvm mot innergården. Stilrena materialval med ljusa väggar och grått kök, se inredningslistan.

Välkommen till bobutiken!
Drop in i bobutiken på tisdagar kl. 16-17 hela våren, välkommen att prata om dina bostadsdrömmar med oss!

Hem med skärgårdskänsla
Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola, förskola och Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta pendelbåten från öns norra kaj direkt till Strömkajen på 18 min eller Nybroplan på 25 min.

Hittar du inget för dig i Makaronen? Se också våra lägenheter i inflyttningsklara Solhatten och Disponenten med inflyttning under 2025.

En plats med historia
Kvarnholmen var i stort sett obebyggd fram till slutet av 1700-talet, då välbärgade stockholmare lät uppföra sommarvillor på ön. Det var inte förrän i slutet av 1800-talet som delar av ön togs i anspråk för industri- och bostadsbebyggelse. Under 1900-talet köpte KF upp området och kvarnbebyggelsen för att producera skorpor, pasta och mjöl. Här byggdes också de allra första funkishusen och Sveriges första radhusområde - en nyhet som uppmärksammades av arkitekter världen över. Flera av de byggnader som uppfördes på Kvarnholmen under denna tid finns kvar och har klassificerats med ett högt kulturhistoriskt värde.

Ta en digital promenad i dina nya kvarter
Nu kan du själv ta en promenad på framtidens Kvarnholmen. Gå in i lägenheterna i Brf Makaronen, se utsikten från alla balkonger och terrasser och hitta ditt drömläge. Här finns också bostadsväljare och solstudie så att du kan välja din favorit bland bostäderna som är till salu. Du som använder PC kan klicka CTRL+ALT+SHIFT+M för att flyga fritt med hjälp av tangentbordet. Klicka här eller under fliken "försäljningsmaterial". Självklart kan vi även visa dig detta vid en visning i vår bobutik på Kvarnholmen.

Nya hem för en sundare morgondag
Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, nordens officiella miljömärkning. Varvsporten certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Nu kan ditt företag köpa en bostadsrätt i det här projektet
Peab Bostad erbjuder nu företag (juridisk person) möjligheten att köpa bostadsrätter i Brf Makaronen. Är du intresserad? Läs mer om vad som gäller här.

 

_DSC8140_web.jpg

_DSC8160_web.jpg

Det ska vara lätt att leva hållbart

I din bostad:

 • Energieffektiva vitvaror
 • Miljömärkt el
 • Praktiska kärl för källsortering inne i bostaden
 • Svanenmärkta material både inne och ute
 • Giftfria golv utan farliga kemikalier
 • Snålspolande blandare och wc
 • Individuell mätning av varmvatten

I din förening:

 • FTX-ventilation, till- och frånluftssystem med värmeåtervinning som ger både ett bra inomhusklimat och bra energieffektivitet
 • Odlingslådor på gården
 • Cykelverkstad för eget bruk så att du lätt kan hålla din cykel i trim
 • Bilpool - för dig som behöver bil ibland
 • Gott om parkering för cyklar i källaren
 • Regnvattnet tas om hand på den egna gården och fördröjs innan det når dagvattensystemet
 • Laddplatser för elbil i de gemensamma garagen
 • Bilpool - för dig som behöver bil ibland
Svanenmärkt

Svanenmärkt

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet

Peabs Trygghetslöfte

Peabs Trygghetslöfte

Känn dig trygg med Peabs Trygghetslöfte