Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Kvarnholmen, NackaB-1403 - Tre Kronors väg 54

Till salu
Tillträde:December 2024 - Februari 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:4 / 6Rum:5Boarea:104 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:7 295 000 krAvgift:5 947 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Nästa visning:

Välkommen på visning - endast bokade möten, mäklaren kontaktar dig.

Läs mer

Den perfekta familjefemman!

Välplanerad lägenhet med högt läge. Rymlig balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Prislista, planlösningar och all information om våra bostäder finns här på sidan. Lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information och erbjudande om personlig visning.

Följ med på stadsvandring på Kvarnholmen den 2/10 under festivalen Open House Stockholm 2021 - läs mer och boka din gratisbiljett här.

Hem med skärgårdskänsla


Brf Makaronen består av 101 lägenheter med centralt läge intill närcentrum, skola och kommunikationer. Våra nya hem byggs i storlekarna 2-5 rok om 40-123 kvm, pris från 1 995 000 kr.

Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Hösten 2021 öppnade också Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

En plats med historia


Kvarnholmen var i stort sett obebyggd fram till slutet av 1700-talet, då välbärgade stockholmare lät uppföra sommarvillor på ön. Det var inte förrän i slutet av 1800-talet som delar av ön togs i anspråk för industri- och bostadsbebyggelse. Under 1900-talet köpte KF upp området och kvarnbebyggelsen för att producera skorpor, pasta och mjöl. Här byggdes också de allra första funkishusen och Sveriges första radhusområde - en nyhet som uppmärksammades av arkitekter världen över. Flera av de byggnader som uppfördes på Kvarnholmen under denna tid finns kvar och har klassificerats med ett högt kulturhistoriskt värde.

Ta en digital promenad i dina nya kvarter


Nu finns ett spännande verktyg där du själv kan ta en promenad på framtidens Kvarnholmen. Du kan gå in i lägenheterna i Brf Makaronen, se utsikten från alla balkonger och terrasser och hitta ditt drömläge. Här finns också bostadsväljare och solstudie så att du kan välja din favorit inför säljpremiären. Länken hittar du under fliken "försäljningsmaterial".

Psst! Du kan också boka en digital visning av våra bostäder i verktyget med mäklaren.

Hur går försäljningen till?


Gör en intresseanmälan redan nu för bättre möjligheter vid nästa säljsläpp. När det blir dags kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Makaronen göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljsläppet har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Brf Makaronen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet