Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Kvarnholmen, NackaD-1102 - Kvarnholmsvägen 98

Reserverad
Tillträde:December 2024 - Februari 2025Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 6Rum:2Boarea:44 kvmBalkong:JaAvgift:3 107 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Nästa visning:

Välkommen på visning -anmälan krävs, maila mäklaren för tidsbokning!

Läs mer

Funktionell tvåa med balkong!

Välplanerad och lättmöblerad tvåa med rymlig balkong.

Försäljning pågår! Priser, planlösningar och all information om våra bostäder finns här på sidan. Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig för mer information eller visning.

Hem med skärgårdskänsla


Brf Makaronen består av 101 lägenheter med centralt läge intill närcentrum, skola och kommunikationer. Våra nya hem byggs i storlekarna 2-5 rok om 40-123 kvm, pris från 1 995 000 kr.

Kvarnholmen är halvön i Nacka kommun som erbjuder ett boende utöver det vanliga. Här bor du i grönskande omgivningar omgiven av vatten med Stockholms inlopp strax utanför dörren. I öns gamla Spisbrödsfabrik finns ett närcentrum med matbutik, vårdcentral, apotek, tandläkare, bageri och kemtvätt/skräddare. På Kvarnholmen finns även gym, kafeér, restauranger, skola och förskola. Hösten 2021 öppnade också Ebba Brahe gymnasium. Bussen tar dig till Slussen på drygt en kvart och du kan också ta båten från öns norra kaj till Nybroplan.

En plats med historia


Kvarnholmen var i stort sett obebyggd fram till slutet av 1700-talet, då välbärgade stockholmare lät uppföra sommarvillor på ön. Det var inte förrän i slutet av 1800-talet som delar av ön togs i anspråk för industri- och bostadsbebyggelse. Under 1900-talet köpte KF upp området och kvarnbebyggelsen för att producera skorpor, pasta och mjöl. Här byggdes också de allra första funkishusen och Sveriges första radhusområde - en nyhet som uppmärksammades av arkitekter världen över. Flera av de byggnader som uppfördes på Kvarnholmen under denna tid finns kvar och har klassificerats med ett högt kulturhistoriskt värde.

Ta en digital promenad i dina nya kvarter


Nu finns ett spännande verktyg där du själv kan ta en promenad på framtidens Kvarnholmen. Du kan gå in i lägenheterna i Brf Makaronen, se utsikten från alla balkonger och terrasser och hitta ditt drömläge. Här finns också bostadsväljare och solstudie så att du kan välja din favorit bland bostäderna som är till salu. Länken hittar du här eller under fliken "försäljningsmaterial".

Psst! Du kan också boka en digital visning av våra bostäder i verktyget med mäklaren.

Välkommen till Brf Makaronen!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet