Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Södertälje, BergvikBrf Mälarparken

Kommande
Säljstart:Prel. 2020-2021Tillträde:Prel. 2022-2023Bostäder:63Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:39-84 kvm

Nya hem med Mälarvy

Nu planerar vi för 63 nya hem med underbar utsikt mot Södertälje kanal och Mälaren. Promenadavstånd till centrum och gemensamma takterrasser.

Nu planerar vi för den sista etappen av nya bostäder i Bergviks strand. Brf Mälarparken, som kommer att färdigställa området, består av 63 moderna och välplanerade bostäder. Dessa är fördelade på två huskroppar. Läget intill Södertälje kanal och Mälaren ger ditt nya hem natursköna omgivningar och från balkonger och de gemensamma takterrasserna kan du får en fantastisk utsikt.

En enklare vardag


Södertälje centrum ligger på bekvämt gångavstånd och här finns det mesta för en enklare vardag. Butiker, restauranger och pendeltågsstation. Naturen är alltid nära i Bergvik strand. Strax utanför ditt nya hem finns en minigolfbana, vacker natur, grönskande parker, badplats och fina promenadstråk längs med Mälarens vatten.

Hem för alla


Våra hem i Brf Mälarparken är anpassade efter människor i livets alla faser. Här kan du välja mellan allt från kvadratsmarta ettor till rymliga fyror med plats för hela familjen. Våra vardagar är ofta fulla av måsten och det har vi självklart tänkt på, här finns gott om praktiska lösningar och bekvämligheter som underlättar din vardag. I badrummet har du din egen tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna) och köket är fullutrustat med vitvaror och inredning av hög kvalitet.

Hur går försäljningen till?


Gör en intresseanmälan redan nu för bättre möjligheter vid säljpremiären. När det blir dags för säljpremiär kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Mälarparken göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras på det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Brf Mälarparken!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?