Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Bergvik, SödertäljeB2-1102 - Bergviksgatan 10

Såld
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:1 / 8Rum:3Boarea:82 kvmBalkong:JaHiss:JaAvgift:4 950 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Nästa visning:

Anmälan krävs - Endast bokade möten, anmäl dig så blir du kontaktad för att boka tid.

Läs mer

Stor balkong mot kanalen

Rymlig hörntrea med stor balkong i härligt sydvästläge mot kanalen.

Försäljning pågår! Vi erbjuder personliga visningar - kontakta mäklaren för tidsbokning.

Nya hem i Bergviks Strand


Nu planerar vi för den sista etappen av nya bostäder i Bergviks strand. Brf Mälarparken, som kommer att färdigställa området, består av 63 moderna och välplanerade bostäder. Dessa är fördelade på två huskroppar. Läget intill Södertälje kanal och Mälaren ger ditt nya hem natursköna omgivningar och från balkonger och de gemensamma takterrasserna kan du får en fantastisk utsikt.

En enklare vardag


Södertälje centrum ligger på bekvämt gångavstånd och här finns det mesta för en enklare vardag. Butiker, restauranger och pendeltågsstation. Naturen är alltid nära i Bergviks strand. Strax utanför ditt nya hem finns en minigolfbana, vacker natur, grönskande parker, badplats och fina promenadstråk längs med Mälarens vatten.

Hem för alla


Våra hem i Brf Mälarparken är anpassade efter människor i livets alla faser. Här kan du välja mellan allt från kvadratsmarta ettor till rymliga fyror med plats för hela familjen. Våra vardagar är ofta fulla av måsten och det har vi självklart tänkt på, här finns gott om praktiska lösningar och bekvämligheter som underlättar din vardag. I badrummet har du din egen tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna) och köket är fullutrustat med vitvaror och inredning av hög kvalitet.

Hem för en sundare morgondag


Vi vill att du ska flytta in i ett friskt hem. Du ska känna att vi arbetar med största omsorg om hälsa och våra gemensamma resurser när vi bygger din bostad. Därför arbetar vi med Svanen, Nordens officiella miljömärkning. Brf Mälarparken certifieras enligt miljömärkningen Svanen, vilket garanterar att vårt arbete bygger på en grön filosofi med fokus på etik, kvalitet och långsiktighet. Vi hjälper dig att göra ett hållbart val.

Mälarparken är dessutom Peabs första bostadsprojekt där vi bygger med ECO-betong vilket är en mer hållbart framtagen betong med lägre klimatpåverkan. Den har även längre livslängd än traditionell betong.


Välkommen till Brf Mälarparken!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet