Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Bergvik, SödertäljeB2-1302 - Bergviksgatan 10

Till salu
Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusVåning:3 / 8Rum:3Boarea:71 kvmBalkong:JaHiss:JaPris:3 050 000 krAvgift:4 464 krIngår i avgiften:Värme, vatten

Fin trea med balkong om 13 kvm

Välplanerad trea med stor balkong i söderläge och kanalutsikt.

Försäljning pågår! Vi erbjuder personliga visningar - kontakta mäklaren för tidsbokning.

Nya hem i Bergviks Strand


Nu planerar vi för den sista etappen av nya bostäder i Bergviks strand. Brf Mälarparken, som kommer att färdigställa området, består av 63 moderna och välplanerade bostäder. Dessa är fördelade på två huskroppar. Läget intill Södertälje kanal och Mälaren ger ditt nya hem natursköna omgivningar och från balkonger och de gemensamma takterrasserna kan du får en fantastisk utsikt.

En enklare vardag


Södertälje centrum ligger på bekvämt gångavstånd och här finns det mesta för en enklare vardag. Butiker, restauranger och pendeltågsstation. Naturen är alltid nära i Bergviks strand. Strax utanför ditt nya hem finns en minigolfbana, vacker natur, grönskande parker, badplats och fina promenadstråk längs med Mälarens vatten.

Hem för alla


Våra hem i Brf Mälarparken är anpassade efter människor i livets alla faser. Här kan du välja mellan allt från kvadratsmarta ettor till rymliga fyror med plats för hela familjen. Våra vardagar är ofta fulla av måsten och det har vi självklart tänkt på, här finns gott om praktiska lösningar och bekvämligheter som underlättar din vardag. I badrummet har du din egen tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna) och köket är fullutrustat med vitvaror och inredning av hög kvalitet.

Välkommen till Brf Mälarparken!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Kvalitetsmärkning Trygg BRF

Trygg bostadsrättsmarknad i Sverige ger dig säkerhet