Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visningslägenhet

Upplands Väsby, Upplands VäsbyBrf Messingsröret, Kv Messingen

Inflyttningsklart
Tillträde:InflyttningsklartBostäder:127Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:35-93 kvmAvgift:2 188-5 813 kr

Ett stenkast från pendeltåg och shopping

Centrala Upplands Väsby genomgår nu en förvandling och omvandlas till en modern småstad med nya bostäder och ett nytt resecentrum.

Centralt i Upplands Väsby uppför vi totalt 127 lägenheter fördelat på två huskroppar. Här bor du ett stenkast från shopping och service i gallerian Väsby Centrum samtidigt som du har gångavstånd till resecentrum med pendeltåg och bussar. Du som hellre kör bil kommer snabbt ut på E4:an mot Stockholm eller Arlanda.

I Upplands Väsby är det lätt att aktivera sig. Idrottsanläggningen Vilundaparken har ett brett utbud av aktiviteter. Här hittar du bland annat ishall, sporthall, gym och simhall med vattenland. Kommunen har även ett rikt naturliv och många smultronställen med grönområden, vandringsleder och sjöar.

Våra bostäder blir ljusa och välplanerade med varierande storlekar och planlösningar. Lägenheterna får balkong eller uteplats och mellan husen finns en gemensam innergård.

Välkommen till Upplands Väsby och Brf Messingsröret!

För mer information om våra lägenheter kontakta Annika Walcott på Bjurfors, 0732-67 67 13, annika.walcott@bjurfors.se

Kontaktpersoner

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?