Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Bilden är en illustration (med reservation för ändringar)

Södertälje, SödertäljeBrf Monopolet

Inflyttningsklart
Bostäder:58Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-5Boyta:33-211 kvmPris:1 845 000-11 955 000 krAvgift:1 925-12 308 kr

Unika hem i historiska miljöer

För mer information om våra bostäder, kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Jarmila Wiséen, 070 - 672 43 00, jarmila.wiseen@lansfast.se.

Peab har förvandlat den gamla K-märkta industribyggnaden Tobaksmonopolet till nya bostäder! Här bor du modernt utan att försaka husets charm och historia, i anrik fabriks- och parkmiljö intill Mälarens vatten.

I Brf monopolet finns 58 lägenheter fördelade på 1-5 rok där ingen bostad är den andra lik. De flesta lägenheterna har balkong eller terrass. För den som verkligen söker ett boende utöver det vanliga finns husets flaggskepp, etagevåningen med två balkonger och takterrass med milsvid utsikt över Södertälje och Mälarens vatten. Kan det blir bättre?

Brf Monopolet är ett perfekt boendeval för dig som uppskattar livets goda. Det fantastiska läget gör att du har lika nära till vatten, natur och rekreationsområden som till centrum i Södertälje där det finns ett stort utbud av shopping, matbutiker, restauranger och nöjen.

Välkommen hem!

För mer information om våra bostäder, kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Jarmila Wiséen.