Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer

Botkyrka, RikstenBrf Piloten

Kommande
Säljstart:Prel. hösten 2020Tillträde:Prel. våren 2023Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:23-104 kvm

Rikstens friluftsstad - Här får du mer av livet

Nya bostadsrätter i Riksten! Här bygger vi yteffektiva lägenheter i kommunikationsnära och barnvänligt läge. Anmäl ditt intresse, säljpremiär i höst!

Med naturnära läge intill populära Ica Nära i Riksten bygger vi nu yteffektiva och svanenmärkta lägenheter med närhet till mataffär, buss, skola och förskola. Här bygger vi ett nytt kvarter med fem hus om sammanlagt 84 lägenheter - allt från ettor på 23 kvadratmeter upp till fyror på drygt hundra. Här finns både mysiga vindslägenheter och egen lekplats på gården. Den första etappen består av hus 4 och 5 och omfattar 36 lägenheter.

Lägenhetsstorlekarna och planlösningarna varierar och det finns lägenheter för nästan alla. För småbarnsfamiljen, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som hellre byter villalivet mot enkelheten med en nyproducerad lägenhet.

Rikstens friluftsstad växer så att det knakar. Idag består området av ca 800 bostäder, studentbostäder, matbutik, äldreboende, förskolor och skola. Runt år 2032 beräknas den nya stadsdelen stå klar och innefattar då cirka 3500 bostäder och ca 1000 arbetsplatser.

Aktivt liv


Riksten erbjuder inte bara ett bekvämt boende utan här ges också goda möjligheter till ett aktivt liv. I området ligger bland annat 18-hålsgolfbana och Lida friluftsgård som erbjuder motion- och skidspår, höghöjdsbana och utomhusgym. Vid Brantbrinks idrottsplats finns tennishall, fotbollsplaner och ishockeyhall. Vid Rikstens Säteri finns ett inackorderingstall för den hästintresserade. I området finns även en vitt känd och populär dansklubb, en av landets få privata biosalonger med senaste tekniken samt ett hundsportcenter med bl.a. hunddagis.

Service


Ica nära i Riksten är en populär matbutik för de boende i området. Det finns också en trevlig pizzeria, frisörsalong, skönhetssalong och tandläkarpraktik. Många småföretagare verkar och bor i området. Önskas ett större utbud finns både Ica Maxi och Lidl vid Flemingsberg station endast några kilometer bort.

Kommunikationer


Det är enkelt att ta sig till och från Rikstens friluftsstad. Med cykel tar du dig smidigt ner till Tullinge station på de dryga tre kilometer långa cykelvägarna. En busslinje trafikerar även sträckan Rikstens Friluftsstad och Tullinge station. Från Tullinge station tar du dig vidare in till city med pendeltåget på ca 20 minuter.

Förskola och skolor


Det finns gott om förskolor i området, idag finns tre förskolor och en skola som tar emot elever från förskoleklass upp till årskurs 9.


Hur går försäljningen till?


På säljpremiären kan du som vill köpa en lägenhet i Brf Piloten göra en köpanmälan. Turordningslistan baseras utifrån det datum då vi tog emot din ursprungliga intresseanmälan till projektet. Du som inte gjort en intresseanmälan till projektet innan säljpremiären har fortfarande möjlighet att fylla i köpanmälan och köpa en bostad, men du får en placering längre ner i turordningen. Eventuellt kvarvarande bostäder säljs utifrån principen först till kvarn.

Välkommen till Riksten!

Svanen certifiering

Svanen certifiering

Samtliga bostäder är Svanenmärkta i detta projekt.

Kontaktpersoner
Christine Berg

Christine BergFastighetsbyrån073-778 00 26Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?