Om projektet

Nästa möjlighet till nytt drömboende i Vällingby Parkstad - Stilrena hem i levande kvarter. Här bor du med närhet till det mesta!

Brf Råckringen etapp 2 rymmer 61 bostäder om 1-4 rok fördelat på tolv våningar, med butikslokal i bottenplan. Öppna ytor mellan kök och vardagsrum, väl genomtänkta lösningar med gedigna materialval. Alla bostäder får fransk balkong, balkong eller uteplats. Garage finns intill huset och nås enkelt med hiss från gården, allt för att din vardag ska bli så bekväm som möjligt.

Här bor du med närhet till både butiker, service och restauranger och för dig som är en naturälskare ligger Grimsta naturreservat endast ett stenkast bort. För dig som gillar stadspuls tar du dig in till city på endast 25 min. Vällingby Parkstad är ett område som är under utveckling och förutom nya bostäder kommer det här finnas restaurang, skolor, gym och livsmedelsbutik. Allt som hör en levande stadsdel till!

Vällingby Parkstad - Kvarteret med den rätta känslan!

Vill du bo i den perfekta kombinationen av grönområden, kommunikationer och moderna bostäder? - Då är Vällingby Parkstad och Råckringen etapp 2 det klockrena valet.

Oavsett i vilket skede du är i livet så är vi övertygade om att du kan hitta en bostad som passar just dig - Välkommen till Råckringen etapp 2.

Alla bilder

Kontakt

Andra objekt