Om objektet

Välkommen till ett växande kvarter med skön känsla

Vill du bo bekvämt och modernt med kommunikationer och naturen runt hörnet? Då är du varmt välkommen till Vällingby Parkstad och våra sista etapper i Brf Råckringen.

Öppna ytor och genomtänkta materialval
Brf Råckringen etapp 3 och 4 rymmer bostäder om 1-4 rok fördelat på tolv våningar, med butikslokal i bottenplan. Öppna ytor mellan kök och vardagsrum och väl genomtänkta lösningar med gedigna materialval. Alla bostäder får fransk balkong, balkong eller uteplats. Garage finns intill huset och nås enkelt med hiss från gården, allt för att din vardag ska bli så bekväm som möjligt.

Nära butiker och tunnelbanan runt knuten
Här bor du med närhet till både butiker, service och restauranger och för dig som är en naturälskare ligger Grimsta naturreservat endast ett stenkast bort. För dig som gillar stadspuls tar du dig in till city på endast 25 min. Vällingby Parkstad är ett område som är under utveckling och förutom nya bostäder kommer det här finnas restaurang, skolor, gym och livsmedelsbutik. Allt som hör en levande statsdel till!

Vällingby Parkstad blir ett kvarter med liv och rörelse. Ett perfekt boendeval för dig som uppskattar närheten till Stockholms innerstad men ändå vill bo nära naturen.

Visningar

Nästa visning: 29 april

Adress
Vi ses i vår nya visningslägenhet, ingång - korsningen Jämtlandsgatan och Funäsgatan
Kommentar
Öppen visning - Välkommen!
När
11:30-12:15
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Micaela Rebel, Mäklarhuset

Alla bilder

Kontakt

Micaela Rebel, Mäklarhuset

Mäklare

Telefon: 073-231 91 03

Emma Afrim, Peab

Kundansvarig

Telefon: 08- 623 69 22

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.