Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visningslägenhet

Stockholm, Vällingby - RåckstaBrf Råckringen, Vällingby Parkstad

Inflyttningsklart
Tillträde:InflyttningsklartBostäder:182Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boarea:36-91 kvmPris:2 315 000-4 685 000 krAvgift:1 905-4 815 kr

VÄLKOMMEN TILL ETT VÄXANDE KVARTER MED SKÖN KÄNSLA

Längtar du efter att bo centralt, bekvämt och modernt? Välkommen till Vällingby Parkstad och Brf Råckringen!

För mer information om våra bostäder kontakta Micaela Rebel på Skandiamäklarna, tfn. 076-640 50 02, micaela.rebel@skandiamaklarna.se

Öppna ytor och genomtänkta materialval
Brf Råckringen rymmer bostäder om 1-4 rok fördelat på tolv våningar, med butikslokal i bottenplan. Öppna ytor mellan kök och vardagsrum, väl genomtänkta lösningar med gedigna materialval. Alla bostäder får fransk balkong, balkong eller uteplats. Garage finns intill huset och nås enkelt med hiss från gården, allt för att din vardag ska bli så bekväm som möjligt.

Nära butiker och tunnelbanan runt knuten
Här bor du med närhet till både butiker, service och restauranger och för dig som är en naturälskare ligger Grimsta naturreservat endast ett stenkast bort. För dig som gillar stadspuls tar du dig in till city på endast 25 min. Vällingby Parkstad är ett område som är under utveckling och förutom nya bostäder kommer det här finnas restaurang, skolor, gym och livsmedelsbutik. Allt som hör en levande stadsdel till!

Vällingby Parkstad blir ett kvarter med liv och rörelse. Ett perfekt boendeval för dig som uppskattar närheten till Stockholms innerstad men ändå vill bo nära naturen.

Kontaktpersoner
Micaela Rebel

Micaela RebelMäklarhuset076-640 50 02Kontakta mig via e-post

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?