Om objektet

Nära Norrviken och pendeltåget

Välkommen till vår nya fina visningslägenhet om 4 rok på Sollentunavägen 285 i Brf Simmaren! Se lediga bostäder och lägenhetsväljare längre ner på sidan, där vi visar ett urval av lägenheter. Kontakta gärna mäklaren för mer information och privatvisning.

Strax söder om den härliga sjön Norrviken i Sollentuna skapar vi nu nästa etapp i Häggvik Strand. I Brf Simmaren bor du bekvämt med natur och friluftsliv runt husknuten, några minuter från sjön och med utmärkta kommunikationer in till Stockholm city. Sollentuna Centrum hittar du bara ett par kilometer bort. Våra lägenheter blir ljusa och moderna och alla får en stor balkong, terrass eller uteplats.

Häggvik Strand har drömläget för dig som vill bo omgiven av vacker grönska och med närhet till vattnet. Här bygger vi nu Brf Simmaren, 82 nya moderna hem, från 1-4 rok. Uppskattar du friluftsliv kan du inte bo bättre! Förutom närheten till badplatsen är kanotpaddling en av områdets höjdpunkter och vintertid stoltserar Norrviken med sin 14 kilometer långa isbana. Lockar slalom står Väsjöbacken redo inom ett par kilometers avstånd. I närområdet finns även golfbana, ridklubb och Järvafältets naturreservat med
sitt levande odlingslandskap med fågelskådning och promenadstråk. Vill du få utlopp för din energi finns flera gym och andra träningsaktiviteter i närheten.

Allt du behöver på nära håll
Du som bor i Häggvik Strand kan lugnt konstatera att allt du behöver finns inom behändigt räckhåll. Både förskola och grundskola finns i Häggvik och det är heller inte långt till närmaste gymnasieskola. Häggvik pendeltågstation och bussar når du via en kort promenad, och gillar du liv och rörelse med en härlig blandning av människor, kaféer och butiker ligger Sollentuna centrum inte långt bort. Från centrum finns goda kommunikationer och närhet till både citylivet i Stockholm och Arlanda flygplats. Till innerstaden tar det bara 20 minuter med bil eller pendel.

Välkommen till Brf Simmaren!

Visningar

Nästa visning: 16 december

Adress
Vi ses i vår visningslägenhet (4 rok, 98 kvm) på Sollentunavägen 285, nb.
Kommentar
Öppen visning - Välkommen!
När
12:00-12:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Amanda Kujanpää, Notar Sollentuna

Alla bilder

Kontakt

Amanda Kujanpää, Notar Sollentuna

Mäklare

Telefon: 073-519 04 40

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.