Om objektet

Med gångavstånd till pendeltåg och shopping

Försäljning pågår - kontakta vår mäklare för att boka en lägenhet!

Turebergs Allé kallas det område i hjärtat av Sollentuna som på senare år utvecklats till en modern del av Tureberg och Sollentuna Centrum. Här bygger vi nu vårt tredje kvarter - Brf Skimret. Med nytänkande arkitektur och moderna planlösningar skapas här totalt 110 lägenheter om 1-4 rok. Huset byggs kring en mysig och skyddad innergård med västerläge och på den finns även ett
gårdshus med bostäder. Kvarteret öppnar sig mot ett mysigt villaområde. Bostäderna blir ljusa och moderna, alla får balkong eller uteplats och vissa lägenhetstyper har dessutom terrass.

I Brf Skimret har du det mesta på nära avstånd. Shopping och vardagsinköp blir enkelt med två köpcentrum på nära håll och härifrån har du också gångavstånd till flera skolor och förskolor. I Sollentuna finns ett rikt och varierat utbud av musik, kultur och shopping.

För dig som uppskattar friluftsliv har du Järvafältet och Edsviken 15 minuter bort med utmärkta platser för springrundor, cykelturer och badstunder. Det finns även gott om golfbanor i området som du kan besöka på lediga stunder.

Goda kommunikationer är naturligtvis viktigt, och här finns gott om bussar samt pendeltåget som tar dig in till city på 17 minuter.

Välkommen till Brf Skimret!

Alla bilder

Kontakt

Victor Mastaeli, Notar

Mäklare

Telefon: 072-002 35 33

Dokument & länkar

Dela det här på:

Andra objekt

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.