Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visningslägenhet

Solna, UlriksdalBrf Slottsallén 1 i Ulriksdal

Inflyttningsklart
Bostäder:63Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:1-4Boyta:33-104 kvm

Moderna hem intill stad och rekreation

Här bor du i ett härligt grönt område med både friluftsliv utanför dörren och goda kommunikation in till city och Arlanda.

För mer information om våra lägenheter kontakta Cathrin Folkesson på Nytt Hem, 08-441 57 07 eller cathrin.folkesson@nytthem.se

Hem för olika behov
En bostad av en viss typ passar inte vem som helst, en planlösning är inte optimal för alla familjer och inredning som är perfekt för någon annan kanske inte alls tilltalar just dig. Därför är det så viktigt att du får välja och att du kan välja mellan olika typer av lägenheter.

I Brf Slottsallén 1 har vi tagit fasta på att olika människor befinner sig i olika skeden i livet. Kanske flyttar du hemifrån och söker något eget eller så ska du flytta ihop med den där speciella personen du vill tillbringa resten av ditt liv med? Din familj kanske har tillökning på gång eller så har barnen flyttat ut och villan har blivit för stor.
Hur din livssituation än ser ut har Brf Slottsallén 1 något som passar de flesta. Vi har allt från smart planerade 1:or med sovalkov till stora 4:or med balkong för hela familjen. Modernt utrustade kök och badrum, lägenheterna har dessutom inga radiatorer utan uppvärmningen sker via luftåtervinning från ventilationssystemet. Garage i huset som enkelt nås via hissen.

Här möts stad och rekreation
Kombinationen av flerfamiljshus och stadsradhus i området skapar en unik stadskaraktär. I Ulriksdal möts inte bara gammalt och nytt, utan även stad och rekreation. Här är det nära till Stockholms innerstad, Friends arena och Europas största köpcentrum Mall of Scandinavia. Pendeltågsstationen ligger strax utanför dörren och tar dig till city på tio minuter eller till Arlanda på 30 minuter.

I Ulriksdal är det också nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård. Dessa områden är en del av Stockholms nationalstadspark, den första i sitt slag i världen.

Kontaktpersoner
Cathrin Folkesson

Cathrin FolkessonNytt Hem08-441 57 07Kontakta mig via e-post

Allt du behöver veta för att köpa bostadsrätt