Om objektet

Nyproducerad 4:a i Ulriksdal

Här möts stad och rekreation

En bostad av en viss typ passar inte vem som helst, en planlösning är inte optimal för alla familjer och inredning som är perfekt för någon annan kanske inte alls tilltalar just dig. Därför är det så viktigt att du får välja. Att du kan välja mellan olika typer av lägenheter och att du kan göra inredningsval som passar ditt personliga tycke och smak.

I Brf Slottsallén 1 har vi tagit fasta på att olika människor befinner sig i olika skeden i livet. Kanske flyttar du hemifrån och söker något eget eller så ska du flytta ihop med den där speciella personen du vill tillbringa resten av ditt liv med? Din familj kanske har tillökning på gång eller så har barnen flyttat ut och villan har blivit för stor.
Hur din livssituation än ser ut har Brf Slottsallén 1 något som passar de flesta. Vi har allt från behändiga 1:or med sovalkov till stora 4:or med balkong.

Kombinationen av flerfamiljshus och stadsradhus i området skapar en unik stadskaraktär. I Ulriksdal möts inte bara gammalt och nytt, utan även stad och rekreation. Här är det nära till Stockholms innerstad, Solna centrum, Friends arena, Europas största köpcentrum Mall of Scandinavia, och nära pendeltåget som tar dig till city på tio minuter eller till Arlanda på 30 minuter. I Ulriksdal är det också nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård. Dessa områden är en del av Stockholms nationalstadspark, den första i sitt slag i världen.

Visningar

Nästa visning: 21 januari

Adress
Välkommen till vår Bobutik, Drottning Kristinas Esplanad 51 i Solna.
Kommentar
Öppen visning - Välkommen!
När
11:30-12:30
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Åsa Drakenberg, Nytt Hem

Kommande visningar

  • 4 februari, Kl. 12:45-13:45 - Öppen visning
  • 18 februari, Kl. 12:15-13:45 - Öppen visning

Alla bilder

Kontakt

Åsa Drakenberg, Nytt Hem

Mäklare

Telefon: 08-441 57 10
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.