Om objektet

Bekvämt boende i Åkersberga

Nu bygger vi nya bostäder på Runvägen 1, 3 och 5! Kontakta mäklaren och boka en visning i vår nya visningslägenhet, 2 rok om 54 kvm. Inflyttningarna startar i januari 2019!

Se lediga bostäder och lägenhetsväljare längre ner på sidan. Vi visar ett urval av lägenheter. Kontakta gärna mäklaren för privatvisning och mer information.

Här får du det bästa av två världar - närheten till kanalen där du kan ta uppfriskande promenader samt närheten till butiker, restauranger och caféer. Helt enkelt ett bekvämt avstånd till det mesta i mysiga Åkersberga! I anslutning till fastigheten finns också både garage och utomhusparkering. I området finns gott om aktiviteter, bland annat finns ett flertal gym och hälsoanläggningar. Cirka 10 minuters cykelväg bort ligger även Österåkers sportcentrum med idrottsmöjligheter för alla smaker, här samsas skateboardpark och föreningar för klättring, trampolin, konståkning innebandy och hockey.

För den golfintresserade finns hela fyra golfbanor bara några minuters bilfärd bort. För den som vill ut i naturen ligger det vackra naturreservatet Domarudden 8 kilometer från kanalen. Här finns motionsspår, bastu, lekplats och möjlighet till bad i Drängsjön.

Välkommen till Brf Slussporten!

Visningar

Nästa visning: 20 januari

Adress
Visningslägenheten på Runvägen 5, Åkersberga
Kommentar
Öppen visning - Välkommen!
När
13:00-14:00
Anmälan krävs
Nej
Kontaktperson
Joakim Torkelsson, Fastighetsbyrån

Alla bilder

Kontakt

Joakim Torkelsson, Fastighetsbyrån

Mäklare

Telefon: 073-354 00 09

Dokument & länkar

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.