Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer
Visningslägenhet

Täby, Roslags-NäsbyBrf Tallgläntan

Inflyttningsklart
Bostäder:46Upplåtelseform:BostadsrättByggnadstyp:FlerbostadshusRum:2-4Boarea:49-99 kvm

Brf Tallgläntan - Ett bekvämt boende för dig som är mitt i livet

Brf Tallgläntan är ett vinnande koncept som vänder sig till dig som är 55+ och befinner dig mitt i livet!

Bekväma hem för dig som är 55+
Välkommen till ett kvalitativt boende med lite mindre måsten. Ett perfekt boendeval för dig som kanske tröttnat på hus och trädgård men samtidigt inte vill lämna de fördelar som villalivet ger. Här bor du i moderna lägenheter med grönska utanför fönstret och faciliteter som gör det lätt att trivas.

Vi erbjuder nya bekväma hem om 2-4 rum och kök. Bostäderna kännetecknas bland annat av goda förvaringsmöjligheter och välplanerade kvadratmetrar. Alla bostäder (med ett undantag) får egen balkong eller uteplats och på den grönskande innergården kommer det finnas gemensamma ytor för umgänge. Bilen parkerar du tryggt i husets garage där du också hittar ditt lägenhetsförråd.

När familj och vänner kommer på besök står den möblerade övernattningslägenheten till ditt förfogande. Med plats för upp till fyra personer, eget badrum och ett mindre kök behöver ingen trängas. Den väl tilltagna gemensamhetslokalen med möjlighet till matlagning och umgänge förstärker det bekväma livet ytterligare. Perfekt för festliga tillfällen eller matlagningskvällar med dina vänner och bekanta. Dagen kan gärna avslutas med en stunds avkoppling i föreningens bastu/relax.

Shopping, natur och kommunikationer
I Roslags Näsby bor du nära grönområden, kommunikationer och service. På gångavstånd ligger Täby centrum med sitt rika utbud av shopping, restauranger och service. Roslagsbanan tar dig enkelt och bekvämt in till Tekniska Högskolan där tunnelbanan ansluter vidare in till city, även bussar går från området till bland annat Danderyds sjukhus. I Täby finns ett rikt föreningsliv och du har aldrig långt till naturen och aktiviteter. Kommunen har flera golfbanor, sjöar och grönområden med motionsslingor. Under sommarhalvåret finns ett flertal badplatser väl värda ett besök och vintertid finns fina områden för längdskidor.

För mer information om våra bostäder kontakta Maria Hägglund på Svensk Nyproduktion 08-120 165 49, maria.hagglund@svensknyproduktion.se

Kontaktpersoner
Dokument & Länkar

Täby kommun

Vilka köksluckor vill du ha i ditt nya kök?